vedno je riziko. dejstvo pa je, da ene parcele so po 300€ ene po 100€ ne pa zraven mesat jabolk, kjer nekateri pohlepnezi na malo parcelco natlacijo 3 hise in upajo na 500% cistega donosa...
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
vedno je riziko. dejstvo pa je, da ene parcele so po 300€ ene po 100€ ne pa zraven mesat jabolk, kjer nekateri pohlepnezi na malo parcelco natlacijo 3 hise in upajo na 500% cistega donosa...
Katerega leta si kupil in kateri kraj?Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
dogleden čas si kar ti določilDrugače pa ja, če kdo kupi za 300€ kvadrat za neko stanovanjsko hišo v neki "vukojebini" pa naj, Neumnežev je dosti. Jaz sem za mojo dal 7€, vsak ko pride nanjo ,osupne speechless in se očke zarosijo od lepote in razgleda.
V Ljubljani in njeni bližnji in daljni okolici lahko o taki ceni samo mokro sanjamo.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
3 leta nazaj štajerska periferija, zdaj je še realno manj je malo več kvadratov 5000 (ampak imaš optimiste v bližini s 30 do 50 €/m2 prodajajo že xx let).. Sem preplačal. Ampak jebat ga, nam je bilo všeč.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Kupi tisti, ki mu je stanovanje v bloku premalo "intimno" - ozr. se mu ne da jebati s sosodi zgoraj in spodaj itd.
Drgač pa ja - bajta mora met vsaj 600 sqm, da lahko še kakšen avto postaviš in roštilj obrneš.
Pri men jih je dobrih 2000 okol na okol (brez cest) - pa mi včasih premal hodi.
skrivamsepredbabo.press
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Kaj pa je posebej za razlagati?
Negativno blok: omejena zasebnost, omejen prostor
Negativno hiša: celotno vzdrževanje, stroški
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
ja kje? na travniku pred blokom? Kdo ti bo pa v bloku pomagal, ko sam en boš mogel na WC? Blokarji ste daleč od tega, da bi bili družabni in bi si pomagali med sabo.. večinoma se še na stopnicah ne pozdravljate in greste hitro vsak v svoj 8x8m velik kvadrat prostora namenjem buljenju v zid poslušanju stokanja zgornje sosede, kako se premika do WCja. Jasno pa nekaterim je to v užitek in pa to, da ni prostora za ustvarjalen hobi. Itak da se potem preganjate po bližnjih gozdovih in nabirate gobe na parcelah lastnikov hiš. To je edino koristno. Naj gleda vsak po svoje na kvaliteto življenja, meni več pomeni, da imam svoj bazen vrtu in da lahko grem po solato in paradižnike na moj vrt ali pa da lahko pes prosto teka okoli po travniku in ne samo na razdalji od kavča do postle in balkona.
Takih blokov je vsaj v Ljubljani na desetine, v enemu sem tudi jaz. To kar pa fikus omenja, pa za moje pojme spet ni nek strašen hrup, če ima res 5 jurjev kvadratov zemlje okoli bajte.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
primerjaš top blok,