Kdo interesant za tekmo UDINESE-PALERMO?3

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Redko vidimo 3 Slovence na isti tekmi? Karte so po 20€ itd.....
zmaga.gif

lev7

Zelenc'
18. okt 2010
2
0
1
A se da karte kupit tam ali je potrebno prej kje rezervirat? Jaz bi tud šel, pa nisem bil še nikoli, tako da nevem, kako in kaj.
Koliko časa pred tekmo je dobro biti tam zarad kart?

Hvala za odgovor.

LP
cool-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Brat je bil nekje leto, morda malo več nazaj, na tekmi z fiorentino v udinah, ni nič rezerviral kart, samo šel je in kupil tam na blagajni. Mislim da je nekje uro in pol ali 2 uri pred tekmo bil na blagajni.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ne tam jih kupiš kako uro pred tekmo, iz Kranja je max 2 uri...tako da ob 11:30 se lepo gre......

Jaz sem iz Kranja, imam nekaj kandidatov pa iščem opcije....lahko tudi jaz vozim...4 v avtu....jaz dam 10%, ostali 80% za benz in avtoceste v IT
smile-1.gif
:):):)

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Palermov dvojec me danes (Sport TV ali kaj je ze tisti kanal, ki je to prenasal)ni impresioniral, najbrz sta vedela, da ju gledam
evil.gif
Prevec strelov na pamet, ki so leteti ali mimo gola, ali pa v obrambnega igralca. Vsake toliko pride kaksna tekma, ko pac ne gre.

Handanovic je pa branil zelo solidno, tako kot v prejsnjih reprezentancnih kvalifikacijah, ni pac imel realne moznosti, da bi ohranil niz nepremaganosti (skoraj 400 minut ... v klubu, ki je tako "blestel" na zacetku sezone), ker je bil strel iz odbopja, iz prve (volej) in iz blizine. Za moje pojme je pokazal preceeeej vec kot Palermova fanta.