Kdaj začne veljati MasterCard?

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
hysterical-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ti si pri Sparkasse, tvoja kartica bi morala biti že aktivna. Pokliči na bančno poslovalnico in naj ti hitro uredijo limit. Načeloma se lahko vse skupaj uredi v 15 minutah, če bo tvoj bančnik malo ekspeditiven. Povej pa, da je nujno in se bo limit na roko popravil.
A ti to o Sparkasse?
Kar meni so rekli bo bodo pod nujno nastavili.
Jutri.
Takoj zjutraj.
Časna!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Ti si pri Sparkasse, tvoja kartica bi morala biti že aktivna. Pokliči na bančno poslovalnico in naj ti hitro uredijo limit. Načeloma se lahko vse skupaj uredi v 15 minutah, če bo tvoj bančnik malo ekspeditiven. Povej pa, da je nujno in se bo limit na roko popravil.
A ti to o Sparkasse?
Jutri.
Takoj zjutraj.
Časna!

Žalostno. Šalabajzetstvo. Limit se da urediti v 15ih minutah, če stranka izrazi željo, da je nujno.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Razen tega:
Skoraj ves dan so imeli zasedene linije (tipka 5 za pogovor s svetovalcem).
A so imeli kaki težki dan ali pa so res ves čas šalabajzeri?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne vem, ne poznam poslovanja Sparkasse. Vseeno ti svetujem, da napišeš pritožbo, ko prideš nazaj. Meni je to zelo slab customer support.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
@all
To pa ne, oni imajo vrhunski servis in customer care in tehnologoje in in....

Nič drugega niso kot ene velike škrtulje, pleg tega se niso popolnoma nič naučili na predhodnih lastnih napakah!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
A ti to o Sparkasse?
Jutri.
Takoj zjutraj.
Časna!
Jutro davno mimo, na NetStik pa še vedno kaže limit 0,00 EUR...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.703
9.919
113
40
MB
tudi pri meni, stanje mastercarda nikoli ne štima na netstiku, vse je nekak zamaknjeno, včasih tak da še sam ne vem če sem že na limitu al ne, ampak to je podobno tudi pri ostalih spletnih bankah, čisto možno da ima bankart tu prste vmes
confused-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Bankart tukaj nima veze, ker je tam vse online updated. To je odvisno ob bank in njenih povezav s CMS-jem.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
A ti to o Sparkasse?
Jutri.
Takoj zjutraj.
Časna!
Jutro davno mimo, na NetStik pa še vedno kaže limit 0,00 EUR...

Poskusi opraviti nakup, skoraj ne verjamem, da so takšni šalabajzerji.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Očitno tvoja banka posodablja stanje porabe in limita z zamikom. Vsaka banka ima drugače urejeno, so pa podatki dostopni za vsako transakcijo, ko je bila opravljena, ne vem zakaj imajo tako pozno posodobitev stanja.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.703
9.919
113
40
MB
včeraj so posodabljali ja, sem tudi pri meni opazil, zdaj majo številke spet nek smisel
smile-1.gif
se pravi vsaj en dan zamika po obračunu

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Različno, nekatere banke tudi do več dni, da se pravilno pokaže stanje porabe na kreditni kartici. če je pa to povezano s stroški, ti pa ne znam povedati, kar pa dvomim, saj je infrastruktura že postavljena. Morda je skripta čudno spisana, pojma ne vem zakaj večkrat ne posodabljajo podatke. So pa podatki dostopni online s takojšnjo posodobitvijo, ker tako zahtevajo regulatorji. Krivda je na strani bank, tam se lahko tudi Stein pritoži.