kdaj ste nazadnje seksali ?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

edikss

Zelenc'
9. maj 2008
12
0
1
Lucija
Jes mam pa en problemcek ...

hodim v srednjo solo in s sosolko skupi sediva za mizo da sva se v treh letih, ki jih puscam v soli, prisla ful blizu. navezana sva drug na drugega, mava se rada, ... ma problem je ker pupa hoce seksat vsak dan. vsi sosolci pravijo da je dobro, tak da ce nocem ispast drugacen se jes tko pravim. zenska me vsak dan hoce poseksat da me ze vse boli.

povejte mi a je normalno da seksava vsak dan in kako naj ji povem da bise jes raj objemal in lupcakal z njo. mam sedemnajst let pa jes si mislim da sem se premlad za to ... tud moja mama in oce ne bi bla vesela, kaj sele oma
redface-1.gif

kokraT vi seksate na teden? kdaj ste pa nazdnji?
redface-1.gif

zdaj se grem pa gpo ucit, jutri pisem kontrolko
uf-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Lol, kdo je zdej tip v tej zgodbici...Ti al sosolka, ker obnašaš se ko ena p.

edikss

Zelenc'
9. maj 2008
12
0
1
Lucija
ker se vsem mudi tako s seksom pa je cela druzba cudna in se jih vec loci kot poroci. sem preprican da je seks glavni krivec za to da je tolko locenih in zalostnih ljudi pa otroci brez mater in ockov. zakaj ni preprost objem in besedice -rad te mam- dovolj?
frown-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
pri 17-tih to ne vpliva na kasnejse locitve verjemi. Je pa fajn da se pogovoris odkrito z njo kaj bi ti rad. Ce je nimfa, pol ti bo usla ce se ne bos trudu tko kot ona hoce
smile-1.gif
tko da bos moral izbirati med sabo in njo. Ce pa ji je kej do tebe, pol se bo pa tud ona mogla prlagodit pa transformirat svojo seksualno energijo v kej drugega. Magar da te masira haha.
mama oce in oma pa nic nimajo zravn pa se ne ozirej na njih.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Punca je očitno prebrala, da več sexa pomaga za zdravje in lepo kožo...
grin1.gif

Ponudi ji kunilingus, v zameno pa zahtevaj felacijo, pa boš videl kje si.
grims-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Stari, če ti ne paše, pač ne namakaš. Eni razumemo, da so te aparature tam za ponucat, drugi pa pač ne.
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Potrpi pa nabijaj dok lahko!

dobra alternativa je tudi, da jo malo mučiš, kr v analo brez da jo kaj vprasas.
Si bo hitro premislila.

Sicer pa kako ti ne sede da te ena naskoči?

Meni je idealka. Mene je nazadnje ena tak dol dala, da še kak mesec nebom mogo seksat...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
zenska me vsak dan hoce poseksat da me ze vse boli.
Fant veš, to, če se gre ženska s tabo gumitvist, gnilega jajca, tančulo in štumparamo... to ni sex. Sex je nekaj druzga.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.