Kdaj ste nazadnje pogledal preko računalnika film?

Kdaj ste nazadnje pogledal preko računalnika film?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
S tem, ko si napisal, da si nazadnje gledal marca, si hotel povedat, da si taki džek, da imaš LCD-ja in gor priklopljen DVD player?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
confused-1.gif
pa je vse vredi? kri? voda? blato? štima vse?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Gledam vsak dan prek PCja.....hint HTPC.

Nisem tak čeh da neb mel vsaj 2,5m diagonale.
tongue-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Samo tale anketa je krneki ... Če zdaj glasujem, moram pritisniti "Včeraj", če bom pa čez 6 ur, pa "Danes".
13.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
80 procentov vas je v roku 1 meseca pogledalo film...pa kaj nimate nobenga druzga dela, kot te filme natepavat.
Jaz mam vedno nekaj za delat, sploh pa sedaj, ko je sezona vsezga.

Nazadnje urejeno:

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Samo tale anketa je krneki ... Če zdaj glasujem, moram pritisniti "Včeraj", če bom pa čez 6 ur, pa "Danes".
13.gif

NI pomebno danes, včeraj, 1 teden nazaj, 14 dni, 3 tedne, 1 mesec

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
80 procentov vas je v roku 1 meseca pogledalo film...pa kaj nimate nobenga druzga dela, kot te filme natepavat.

Se pravi, da ti si zaj nardil anketo, da boš pol lahko reko kak majo drugi preveč cajta?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
A za anketo velja, če gledam film tako, da imam pred televizijo računalnik, se pravi gledam film preko (čez njega)...?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Citat:
Uporabnik masterr pravi:

Še dobro, da si potem našel toliko časa, da si sestavil anketo in visel na Alterju.
zmaga.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik masterr pravi:

Sezona česa? Brezveznih anket?!

bonk.gif

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Edit: očitno bom moral tud jaz nabavit IPod za filme gledat
rolleyes-1.gif

Edit2: ker mi filmi na dlančniku štekajo, če jih ne sputim čez konverter...
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik masterr pravi:

Žajfa, pa kaj ti si že čisto f.ukjen? Kaj bi pa ti delal ob 21 zvečer?

Pa ni ga lepšega ko si gor flikneš film, stara mi zmasira rame, ključnici in lopatici, vmes se bašem z lubenico, vmes pa na dolbyu
poka iz Tony Montanove rata-tata-lice.

Stari, ti misliš da veš kaj je lajf, pa niti slučajno nimaš predstave kaj je lep večer, kako se žura v klubu in pecari miške.

Zaostal si mentalno in spreglej, da neboš nikol zaužil tolko lajfa kot ga ostali.

Pa če gledamo filme al pa ne.

Pa ne pozabi da je en film včasih bolj poučen in zanimiv kot kaka knjiga po kateri je film posnet. Poglej si TALE film. Mogoče boš za kanček prebliska videl kaj sem hotel povedat.
Ampak sej vseeno. Odpiraš teme, pa v vsaki misliš da si ultra tipčina ki ve kaj je lajf, si pa pubec s kmetov kateremu foter ni zapustil
nič ampak dal vse starejšemu sinu, kater bo znal furat eno tako firmo kot je kmetija, ker očitno ti nisi zmožen.

Zamisli se, vidiš da v ljubljani nisi zdržal niti en mesec, ker se neostavno nemoreš vklopit.