Ma polovica teh pacientov ne ve kdaj se jih uporablja, druga polovica pa kaj vse imajo prižgano na avtuTko se dela!
Ni drugega predpisa. Tudi pri nas je podobno.
Zadnje meglenke bi bilo treba prepovedati, saj se v vsaj 80% primerih uporabljajo napačno.
Vseeno opozarjam, da je blendanje veliko bolj civilizirano od hupanja.zaseka, se ti kdaj vprašaš o efektivnosti svojih dejanj? ti resno misliš da bo tisti z vklopljenimi meglenkami zaradi tvojega blendanja rekel "saj res, meglenke imam vklopljene, jih bom takoj izklopil. hvala ti zaseka, da si me opozoril, ko bi vsaj bilo več takih kot si ti na cesti". ali pa ga boš le razpizdil, meglenke pa bodo ostale vklopljene?
problem megle so dnevne luči, ki zadaj itak ne svetijo in je potrebno ročno prižgat luči in potem še meglenke...zatovo 80% voznikov tega ne zna. več.
Po mojem je prva polovica bolj v tem stilu:Ma polovica teh pacientov ne ve kdaj se jih uporablja, druga polovica pa kaj vse imajo prižgano na avtu
Arso je prav napovedal vreme. Samo popoldne je bil v Ljubljani protest, pa je Bog protestov poskrbel da ni šel že popoldne dez.. pol pa še ARSO narobe napove vreme, te se ti pa itak spipa čist.
Če se prižge le ena, ni v polni funkciji.En kup vozil ima meglenko kot cornering light, tako da tole ne drži povsem.
Z zmanjšano svetilnostjo, če se prav spomnim ...Hyundai vem da je imel tako, ko je avtotrade delal homologacijo sem bil zraven.
V homologaciji se govori o samo eni. Levi - če voziš po desni!Če se prižge le ena, ni v polni funkciji.
?V homologaciji se govori o samo eni. Levi - če voziš po desni!