KDAJ SE K850????

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Tipke so čist kul. Boljse kot na N95, jaz mam bol debele prste, pa nisem mel težav...

Totalno zmaga Motion sensor, ful mi je bil vseč tud TrackID music recognition, sicer so

ga meli ze nekateri prejsni, ampak ko smo nalagali mp3je, jih je tako lepo pogrupiral po mapi, da to ni res...

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik girisan pravi:
Pa baterija??? Zej mam w800i pa sm z baterijo res zadovolen-a sta primerljiva na tem področju?

Baterija je neutrudna!

Jaz sem si ga vzel za 2 dni, tolko da malo firbec potešim, pa je bla baterija drugič polnjena (torej še ne na tistih 100%
vzdržljivosti), pa sem ta 2 dni skoz nekaj štorkal po telefonu, pa s kabli skakal in nalagal mp3je, pa zvonenja
štelal, pa primerjal z mojo N95 kiri ma lepsi zvok, klici, sms-i, pa sem vrnil pol polno baterijo nazaj...
Kolega pravi da bi baterija naj držala 8-9 ur, v kar mogoče malo dvomim, ampak vseeno akumulator od baterije...

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Tipke so čist kul. Boljse kot na N95, jaz mam bol debele prste, pa nisem mel težav...
Totalno zmaga Motion sensor, ful mi je bil vseč tud TrackID music recognition, sicer so
ga meli ze nekateri prejsni, ampak ko smo nalagali mp3je, jih je tako lepo pogrupiral po mapi, da to ni res...
Malcom, Malcom...
Prepisovanje specifikacij je eno, pisati "test" pa drugo.
TrackID nima nič z razvrščanjem glasbe po mapa, storitev ti samo pove kater komad poslušaš.
tongue-1.gif

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
- Motion sensor (with UI auto-rotate)

Kakšna funkcija je pa to?

Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Ko obračaš telefon se obrača slika na njem.
Oh, tako iPhonovsko
tongue-1.gif

iPhonovsko , če govoriš o mobilni telefoniji verjetno?

Ker imam občutek, da so pri Applu tole stvar nekje "prekopirali" iz področja digitalnih fotoaparatov.
Canon to stvar že kar nekaj časa koristi pri nekaterih svojih modelih!
tongue-1.gif

Lp...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Khm, khm, rajši uporabljam K700i kot vse naštete.
verjamem,... glede na tvoj arzenala so že stari primerki,... K700i pa je tako star da se niti več ne spomniš kako izgleda
evil.gif
zato ti je zanimiv

Svetuj kaj naj vzamem iz zaloge službenih,...

b