Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
če se imaš rad, potem ja. ker ko se njim to začne, to je nehumano. sem 2x padel v to sranje in to stojiš vsepovsod in to večinoma čisto za brezveze. hvala bogu so tisto cestninsko pri benetkah skinli ker tam so ti šle 2 ure po tamalem
Ferragosto je 15.8 (marijino vnebovzetje). Guzve so po navadi bile en teden prej, oziroma prvi vikend avgusta, ko so italijanske tovarne zaprle vrata....
Sicer pa nimam pojma glede stanja cest ta vikend.
Še za slo govorijo da boštala, kaj šele bo v italiji.
jaz bi šel v ponedeljek oziroma bi mogoče probal ponoči, oziroma zgodaj zjutraj.(še ponoči)
Sam sem se peljal v soboto od Neaplja v Slovenijo. Čeprav ni bil ferragosto, so bile gužve in zastoji na pasu proti jugu stalnica. Pa tudi proti severu se je stalo sem pa tja. Mislim pa, da samo do Verone niti za vikend naj ne bi bilo panike. Gužve pri Benetkah z novo šestpasovno obvoznico ni več, za nazaj grede pa se gužvi na cestinski pred Trstom izogneš z vožnjo po hitri cesti skozi Vipavsko dolino.
Vsako leto znova naredijo novinarji prispevek o tem kako čakako v vrsti in ljudje rečejo vedno isto ''To pač spada k dopustu'' ''Sej ni nič takega, malo stojimo, se razgibamo''
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.