Kazen zaradi prekrška

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Enkrat pas, enkrat telefon - edino to sem do zdaj plačal. Ostalo so listki za parkiranja in prepucavanja na obsežnih nočnih akcijah.

Še največ konfliktov s policaji mam, ko je treba pihat. Ko pihnem 0,00, me čudno gleda in moram teste ponavljat. Enkrat sem res spil ene štiri takratke rume pa so me kako uro po tem ustavili. Vpraša, če sem pil, rečem 4 rume, pihnem 0,00 in tisti petek zapravil 1 uro življenja, ker mi je en v plavi jakni kurčil ... Spet drugič me ustavi za martinovo (ali nek podoben pivski praznik), 5 policajskih škod in nekaj maric, pri vsakem avtu pihamo po dva. Edini nisem napihal, pa me opet jebe ...
Očitno strupeno zgledam, jebat ga.
hysterical-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
na leto delam preko 30 000 vsake tolko prletim na mino.
Na vse kazni se potem pritožim in pritožujem in večino mi pol skenskaljo.
Ne razumem pa kako nekateri pravijo da vozijo po CCP, ker trdim da se to enostavno ne da. Če je kdo od vas vozil naprimer po avstriji ve da tam ni težko vozit po omejitvah. Vse je tako logično. Pri nas pa cesta naravnost nikjer nobene hiše, levo polje desno polje omejitev 50! Na koncu ravnine policaj, ki ti izmeri 30 km preveč! In ti napiše kazen za "objestno vožnjo". [censored] off, itak mam dizla, nikamor ne gre, ne moreš žgat gum s tem, vozim zmerno (poraba 5,6l/100).
Pol se pa zgovarjam, trdim, da mora radar biti na stojalu, da bi po zakonu morali dati napis da merijo hitrost, da avtobusna postaja ni namenjena temu da bi gor stali policaji pa izvajali meritve, da mi morajo dati dokaz da sem res tolk vozu, tist diplay na neki napravi mi nič ne pove, ker nisem podučen o njej in tut ne rabim bit itd...
Pol se pa naveličajo ponavad, verjetno je tolk tistih, ki plačajo v 8 dneh zato ker pol plačaš sam pol.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
v šestih letih

2x pajk odpelu v lj, obakrat sem prišel nazaj in tam je bil parkiran drug avto

3x hitrost, od tega enkrat ob 8:30 v soboto zjutraj na eni ravnini, kjer ni bilo nikogar samo policaj je skočil iz hoste z radarjem,
enkrat so me slikali in poslali domov 70 km/h pri omejitvi 70 km/h in je mati takrat plačala (tiskarski škrat - omejitev 50)
nazadnje so me dobli 87 na 50 omejitev v naselju, s tem da sem bil prepričan, da je tam vsaj 70 omejitev, če ne 90

1 x prehitevanje čez polno, enkrat neupoštevanje talnih označb

pijem ne kadar vozim, pripasan sem vedno

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
ksz...

Pa en resen odgovor še iz moje strani...

1x so me ustavili z avtom od kolegice - samo kontrola, nič posebnega
1x pa sem vozil prehitro skozi naselje ob enih zjutraj in seveda dobil kazen. Od tega je že več kot dve leti, od takrat me niso ustavili.

lp

Nazadnje urejeno:

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Nisem plačal kazni že tako dolgo,da skoraj več ne pomnim. Ta zadnjo sem plačal par dni pred tisto drastično podražitvijo. V naselju omejitev 50 jaz prišibal 87. Kazen je znesla 1500 sit in sem jo plačal takoj na licu mesta ( in to z veseljem). Sedaj bi bila pa druga pesem pri taki prekoračitvi.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
ksz

Zaenkrat še nisem plačal nobene kazni, je pa res, da vozim po predpisih. Sem pa izgleda zelo sumljiv, ker me večkrat ustavijo, trikrat so mi celo sledili in potem prižgali luči,
grin1.gif
a mi niso nikoli težili ali kaj podobnega, so bili bolj razočarani nad slabim ulovom.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
drugič pa sem sam ustavil, ker sem mislil, da mene ustavlja, pa je le usmerjal na cesto en kombi.
grin1.gif

Dude!
hysterical-1.gif

Mene so v skupnem (6 let) ustavli sigurno 50x. No, sej res da delam 40k letno in res nikoli po predpisih. sej ne da bi se hvalil,
ampak enostavno 50 vozit nemorem. Grem vsaj 60, ponoči pa tut 90. Sem sicer dve piki pred odvzemom, ampak bo za zdržat.

Moj "rekord" je bila 200k kazen; čez dve polni črti, odvzem prednosti, v enosmerno, nezapasan z mobitelom na ušesu, neprilagojena hitrost. Sem sodnika dobil v 4 dneh, še isti teden. Zgovarjal sem se na delodajalca ki me je preganjal k delu in silil k objesni vožnji in vsemu naštetemu, to mi je vrjela ker sem imel tel. na ušesu. Mi je ratalo, sma se spogajala za sto tisočakov (obroki), ker sem bil študent
z 8,1 povprečjem (sem imel indeks kar zraven, oblečen bol geek z kulico v žepeku in karirasto srajčko - palilo v nulo
evil.gif
).
Sicer to ni blo res kar sem ji "napalamudil", vbistvu sem samo pri city centru na hitri čez 2 polni naletel v malo uličico polek bivšega "totoa"
razgovarjal po mobitelu poln gas (dinamično) + z druge strani so mi hupali, plavca pa sta se mi po enosmerni peljala.
Fina scena, ko ti po enosmerni policista vozita rikverc ti pa na mobitelu v kontra smer nezapasan. (kaj te čem odlagat telefon, itak
sem najebal ko črnc) Sta mi navrgla 6 pik takrat + predlog odvzema, a se je sodnica omehčala, ko me je vidla revčka.

mater ste me dobro spomnili to bi blo za ukvirit, morem starca nafehtat če še kje hrani ta rekord.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
drugič pa sem sam ustavil, ker sem mislil, da mene ustavlja, pa je le usmerjal na cesto en kombi.
grin1.gif

Dude!
hysterical-1.gif

Mene so v skupnem (6 let) ustavli sigurno 50x. No, sej res da delam 40k letno in res nikoli po predpisih. sej ne da bi se hvalil,
ampak enostavno 50 vozit nemorem. Grem vsaj 60, ponoči pa tut 90. Sem sicer dve piki pred odvzemom, ampak bo za zdržat.

Moj "rekord" je bila 200k kazen; čez dve polni črti, odvzem prednosti, v enosmerno, nezapasan z mobitelom na ušesu, neprilagojena hitrost. Sem sodnika dobil v 4 dneh, še isti teden. Zgovarjal sem se na delodajalca ki me je preganjal k delu in silil k objesni vožnji in vsemu naštetemu, to mi je vrjela ker sem imel tel. na ušesu. Mi je ratalo, sma se spogajala za sto tisočakov (obroki), ker sem bil študent
z 8,1 povprečjem (sem imel indeks kar zraven, oblečen bol geek z kulico v žepeku in karirasto srajčko - palilo v nulo
evil.gif
).
Sicer to ni blo res kar sem ji "napalamudil", vbistvu sem samo pri city centru na hitri čez 2 polni naletel v malo uličico polek bivšega "totoa"
razgovarjal po mobitelu poln gas (dinamično) + z druge strani so mi hupali, plavca pa sta se mi po enosmerni peljala.
Fina scena, ko ti po enosmerni policista vozita rikverc ti pa na mobitelu v kontra smer nezapasan. (kaj te čem odlagat telefon, itak
sem najebal ko črnc) Sta mi navrgla 6 pik takrat + predlog odvzema, a se je sodnica omehčala, ko me je vidla revčka.

mater ste me dobro spomnili to bi blo za ukvirit, morem starca nafehtat če še kje hrani ta rekord.
evil.gif

jaz tud nardim ~ 30k na leto, pa me ne štopajo toliko krat, pa stojijo pri nas na vsaki ridi

najboljša štorija je bila, ko sem se pripeljal s korčule do kotelj - od oka 1000 km, nisem videl policajev, razen na meji in me potem postavi dol 500 metrov od doma, jaz pa na strehi truglo in 2 surfa ob 2:30 ponoči

kreteni neumni

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
grin1.gif

Dude!
hysterical-1.gif

evil.gif
).

evil.gif

Upam, da čimprej še tisti dve piki dobiš, da ti izpit vzamejo. Taki kot si ti niste za na cesto!!!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

jaz tud nardim ~ 30k na leto, pa me ne štopajo toliko krat, pa stojijo pri nas na vsaki ridi

Pol pa reči lokalnemu policistu kot sem mu jaz medtem ko si je zapisoval nekaj; "Kaj si ga rišete? Ker kupit si ga tak nemorete."

(preden me napadete, še kako presneto si je to zaslužil)

Od takrat naprej stojim vsakič ko me zagleda. Mu pa večkrat pomaham z kakega drugega naključnega avta ki ga vozim
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Še nisem mel prometne, niti napihal, pa mam zasabo 300.000 km+.

Pa tut če mi vzamejo izpit, se enostavno morem vozit dalje, ker je to moja služba - žal.

V skrajni sili bom izpit v U.S. naredil, tistega mi nemorejo odvzet. Je pa res da če me zdaj dobi na pištolo mu ne ustavim,
ker "leteč" mam več šans za obdržanje izpita kot pa da ga prepričujem "ne mi dat pik"... Tako da malkom ostaja na cesti tak ali
drugače.

B81

22. jul 2007
36.941
10.505
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
prehitra vožnja, neupoštevanje znakov, oviranje prometa, alkohol, pas, mobitel, varnostna razdalja, neizpravna kripa...

+ vsesplošno ogrožanje varnosti, pobeg, upiranje aretaciji, spanje v hotelu na vošnjakovi.

Samo blo je pa lušno
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
to morn tu povedat.........kaki zegn pa sem mel zaj
smile-1.gif

Se pelem domu........pa cel čas bol dinamično vozim.....pod sto ni šlo
smile-1.gif
) Takoj se prične drkarije glede homologacije za luči za avspuh za podvozje itd......pol mu začnem govorit da je to vse z tuv itd...pa da mi je en komander oz menda njihv šef reko da ne rabim še tega enkrat homologirat ker že ma to samo po sebi homologacijo....no potem itak da takoj pihat.....še prej sn mu reko če lahko tote luči vgasne ker mi je tak svinsko bliskalo......pa mi reče, te si že menda vredi nadevan če ti bliska, pa se mu začnem smejat....no pol pihnem je pokazalo neke malega...od dveh piravo tak ne moreš neke hudega napihat...potem me naženeta v avto naj tam počakam....pol sn pa ju gledal. najprej sta mela medsebojni posvet potem posvet preko mobitela.....in na koncu za keke 20 min prideta do avta še me oba jezno pogledata pa vrneta dokumente...en me vrpaša ki delam, drugi mi reče pa naj se počasi zaj naprej vozim.....pol pa še prej ko sta šla mi en tak pokaže ono z prsti ....i'm watching you...
mewatchingyou.jpg

PIČKE
smile-1.gif

PS: mater sn mel zegn
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Pa ti nisi normalen, tu se pizdiš, da ti je nekdo izsilo prednost, ti pa si leto več kot 100. Druga nisi delal kot ogrožal promet. Kak naj nekdo ve, da ti piliš preko 100 če pa je omejitev 50. Samo eno tako izjavo še gor napiši, pa ti bom osebno nakopal policaje na grbo. Dobro veš, da poznam skoraj vse.
mewatchingyou.jpg

i'm watching you
grims-1.gif

P.S.
Tvoj post sem si naprintal.
evil.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Saj ne morem verjet da mi groziš....
crazy1.gif

Drugače pa...........preden mi je on izsilil prednost sem se peljal normalno....tista dinamika je bila mišlena izven naselja......potem ap sem se pustil znervirat onemu hajbanu.......me zanima kaj bi ti nardil v mojem primeru ja.....lahko je bit zaj neke glasn pa močn........

PS: ni škoda barve za ta post......sicer pa me veseli, da se spet malo ukvarjaš z mano....veš da sn rad če sn v središču pozornosti, sn že prav pogrešal kak tvoj post
smile-1.gif
Kdaj pa e boš na pijačo povabil, da še ti čestitam?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
Pa ti nisi normalen, tu se pizdiš, da ti je nekdo izsilo prednost, ti pa si leto več kot 100. Druga nisi delal kot ogrožal promet. Kak naj nekdo ve, da ti piliš preko 100 če pa je omejitev 50. Samo eno tako izjavo še gor napiši, pa ti bom osebno nakopal policaje na grbo. Dobro veš, da poznam skoraj vse.

Ja in mu bodo kaj? Napiali kazn za nazaj?
hysterical-1.gif

Ni čudno da poznaš vse policaje, sej ste na IQ nivoju skupaj
rolleyes-1.gif

Evrofil sindrom opažam,...