Citat:
Uporabnik shift pravi:
in zdej boš rekel da enih lisic nisi sposoben sneti dol iz kolesa
pojdi do jelinčiæa na izobraževanje
meni se je to zgodilo kakih 10 let nazaj v centru LJ. avto sem pustil na pločniku in ko sem se vrnil, je stal zraven avta pajk ter so se ravno pripravljali, da mi ga bodo "naložili". uspelo se mi je zmeniti z redarjem, da sem plačal samo kazen za nepravilno parkiranje, naložili pa so potem naslednji avto zraven mene.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
...
Kaj bi pa vi naredili, da od nekod pridete in vidite, da vam dvigujejo avto? Dretje, grožnje, kak šamar ... verjetno ne bi pomagalo, ka-li?
Ko bom imel odslužen avto bom le tega parkiral na primerno mesto in kolesa prišravfal z plastičnimi vijaki. Reciklaža zagotovljena , odkup tudiCitat:
Uporabnik kloshar pravi:
Že nekajkrat sem bil priča tem tepcem, kako slikajo avtomobile, merijo, koliko segajo čez pločnike ... Zadnje čase pa sem veliko videl tudi dvigovanja s pajkom. In roko na srce, mene take stvari zelo zživcirajo. Da ne govorim o tem, da gredo mrhovinarji dvigovati avtomobile v največji gužvi in tam, kjer je najmanj prostora.
Kaj bi pa vi naredili, da od nekod pridete in vidite, da vam dvigujejo avto? Dretje, grožnje, kak šamar ... verjetno ne bi pomagalo, ka-li?