Kazen za parkiranje v Zagrebu

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Torej, prejšnji vikend sem bil na poroki v Zagrebu in ker nisem plačal parkirnine, sem dobil listek s kaznijo 240 kun.
Ali naj zadevo plačam, ali pozabim na vse skupaj. V primeru neplačila, kaj me lahko doleti?

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.698
1.335
113
Če je kazen napisana iz strani policije, bi jaz plačal, če še misliš hodit tja dol, če pa si dobil kazen od nekega redarja, si pa z njim rit obriši
cool-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
V vsakem slučaju ti ni treba plačevat kazni v ne Evropskem delu sveta, jasno če te ne dobijo na licu mesta.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.698
1.335
113
Pa oprosti, ker sem tako direktno povedal
grin1.gif

Jaz tega še v Sloveniji ne bi potem plačal, če ne bi imeli naši kekci vedno polno lisic in pajkov na voljo
jezen.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.011
6.190
113
Jaz sem v Frapi (Dalmacija) te listke kar vsak večer namerno za brisalce natikal, ker sem vedel da nimajo lisic. Pa vsakokrat se je najdel nadobudnež da mi je za steklo pritaknil še n+1-tega. Tako da sem se dobesedno norca delal.

No potem pa pridem ves pameten in naspidiran v Umag in si rečem "ko vas šmirgla Hrčki". No tam pa so mi obesili lisice, tako da sem moral plačat. Pa še redar je bil mrgan od 120 kilograma, tako da sem bil po telefonu (ko sem ga klical) velik heroj, nato pa ko sem ga zagledal je veselje v trenutku izginilo.

Nazadnje urejeno:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.643
4.375
113
Meni so pa hrčki v Reki odvlekli avto z Pajkom, me je to sranje stalo 1200 kun. Mamico jim.... Avto ,ki je pa bil zraven od hrčka pa niti taknili niso.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
vidiš za take bedake imam jaz supe recept. V reki parkiram tam ko nesmem, pa itak vsi parkirajo. Hrvaški kolega zraven mene že ima listek za brisalcom. Parkiram zraven, vzamem njegov listek, ga dam za svoj brisalec in grem. Pridem nazaj, ima on že nov listek za brisalcom, jaz pa mojega "originalnega"
hysterical-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Čakte se, ko se bo to vse moderniziralo in preko GPS laufalo, ko ne bo pisanja listkov ampak vse po zraku......redar vtipka avto/tablico pa gasa.....

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Čakte se, ko se bo to vse moderniziralo in preko GPS laufalo, ko ne bo pisanja listkov ampak vse po zraku......redar vtipka avto/tablico pa gasa.....
Zakaj pa bi redar kaj tipkal, saj GPS in z njim povezan sistem in računalnik ve za vsakega, kje se bo nahajal in koliko časa. Bo listek poslal kar avtomatsko. Al pa že kar odštel od plače. Kein problem

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
in zdej boš rekel da enih lisic nisi sposoben sneti dol iz kolesa
confused-1.gif

pojdi do jelinčiæa na izobraževanje
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Že nekajkrat sem bil priča tem tepcem, kako slikajo avtomobile, merijo, koliko segajo čez pločnike ... Zadnje čase pa sem veliko videl tudi dvigovanja s pajkom. In roko na srce, mene take stvari zelo zživcirajo. Da ne govorim o tem, da gredo mrhovinarji dvigovati avtomobile v največji gužvi in tam, kjer je najmanj prostora.
bonk.gif

Kaj bi pa vi naredili, da od nekod pridete in vidite, da vam dvigujejo avto? Dretje, grožnje, kak šamar ... verjetno ne bi pomagalo, ka-li?

slike-0012.jpg

slike-0013.jpg

slike-0014.jpg

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Hrvati so v marsikaterem (obmorskem) mestu sila moderno opremljeni. Vem za nekaj primerov, ko so fasali lisice v roku 10min po izteku parkirnega časa. Veliki brat vse vidi...

Druga "smešna" prigoda pa je bil znanec, ki je pametno parkiral tik ob škarpi, da ga pajek ne bi mogel naložit. No, Hrvat se je ostavil ob avtu, zapel obe kolesi na eni strani avta in ga "na suho" potegnil za dva metra. Lastnik pridrvel iz kafiča kaj dela, da tega ne sme, da mu uničuje avto... mojster pa njemu, da lahko počne kar hoče.

B.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
in kaj te pravzaprav moti tukaj? bedaka sta se sparkirala čez cel pločnik. Še premalo kaznujejo take frajere
smirk-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ker bi lahko še 5 avtov odpeljal, ki so bili parkirani še bolj "kritično" po celi vrsti. A ne, nastradal je tisti z MS tablico.
bonk.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Že nekajkrat sem bil priča tem tepcem, kako slikajo avtomobile, merijo, koliko segajo čez pločnike ... Zadnje čase pa sem veliko videl tudi dvigovanja s pajkom. In roko na srce, mene take stvari zelo zživcirajo. Da ne govorim o tem, da gredo mrhovinarji dvigovati avtomobile v največji gužvi in tam, kjer je najmanj prostora.
bonk.gif

Kaj bi pa vi naredili, da od nekod pridete in vidite, da vam dvigujejo avto? Dretje, grožnje, kak šamar ... verjetno ne bi pomagalo, ka-li?

slike-0012.jpg

slike-0013.jpg

slike-0014.jpg

En problem vidim tukaj. Premalo pajkov.