Kavni avtomat v službi

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Vete kak vam bom reko ludi.......idite probat nekam, pa se prepričajte........ker že vidim ene pametnjakoviče tukaj
bonk.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če imate tako malo kav dnevno, bi raje kak pravi kofimašin. Mi mamo na te "žetone":
serving.jpg

Pa še kava je res dobra. Naučiš se pa v minuti.

Bom pa še pogledal katero kavo mašino mamo v tem stilu, k ti iščeš. Samo zato, da ne kupiš te, ker je crap kava.

To je pa res illy je zakon

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če imate tako malo kav dnevno, bi raje kak pravi kofimašin. Mi mamo na te "žetone":
serving.jpg

Pa še kava je res dobra. Naučiš se pa v minuti.

Bom pa še pogledal katero kavo mašino mamo v tem stilu, k ti iščeš. Samo zato, da ne kupiš te, ker je crap kava.

Oprosti, mi imamo isto in je kava ena večjih sranj. Zame, ki pijem grenko, mora biti kava res dobra in toliko kot tole illy hvalijo sem pričakoval res neko aromo in okus je pa vse skupaj bolj drek. Pa še draga je za popizdit

Ja pa Bosanci niste navajeni na italjansko kavo vi rabite turško.
Kaj v bosni vejo o ESPRESSO kavi?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Mi mamo tole (http://www.nakupovanje.net/bosch-tca6401-kavni-avtomat--pr-1190517), samo starejši model. Sveža in okusna kava skuhana s pritiskom na gumb. Deluje na cela zrna. Kila kave je poceni. Cenovno si za eno šalco kave med 7-15 centov, kar je bistveno nižje od avtomata. Pa vsaj kava je. Je pa res, da bi ti rad nekaj multipl z različnimi napitki.

Bosch-tca6401-kavni-avtomat--.jpg

lp

Imamo tudi podobnega... samo da na njem pise Siemens
grims-1.gif

Siemens-TK68001-kavni-avtomat-1190516.jpg

Glede na podoben razpored tipk bi rekel, da imata enako drobovje
smile-1.gif