Ne... najbrž si vredu dečko ampak imaš težave z razumevanjem, greva po vrsti, osnova da boš celotno zadevo razumel je itak post ki sem ga pred tem napisal in sicer:
"Futuristik, kako je s temi Depo zadevami ne poznam, lahko pa ti povem da so Valeo najslabše luči v konkurenci original proizvajalcev (vsaj kar se xenona tiče). Najbolj vzdržjive in kvalitetne so Hella luči"
Torej kaj sem napisal? Da NE POZNAM Depo luči, da pa Valeo po mojih izkušnjah niso najbolj vzdržljive, sploh pri xenonih so ogromne težave, pri halogenkah pa je začela srebrna plast hitro odstopat (sploh če so kak W močnejše žarnice) in tako so jo morali na večini francozih na novo gor žgati kar pa ti najbrž prvič slišiš a ne?
Greva dalje, glede odstavka ki si ga ti zgoraj prilepil, v tem odstavku sem PREDVIDEVAL da Depo ne more biti kaj dost slabši od Valea (vsaj na A4kah 2000-2004 ljudje namesto izrabljenih Valeov na veliko gor tlačijo Depo in težav ni, so zadovoljni), nisem pa nikjer trdil da je tako, da je Depo dobra znamka ali boljša od Valea. Torej moreš malo ločiti kar so trditve za katerimi kdo stoji in kaj so predvidevanja in jaz sem le predvideval.
Če pa imaš še kakšno vprašanje pa kar vprašaj, rad pomagam!
Lp