Katero znamko avtomobila vozite? Zakaj? [z anketo]

Katero znamko avtomobila vozite?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Volvo 850 l. 1993. Kupil sem ga 2005, ker sem nujno rabil avto (prejšnji zgorel). Mislim, da bo naslednji tudi Volvo (S60).

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.103
16.297
113
ksz.

vozim bavarca 320dT '04. zakaj? ne zato ker ima spredaj propeler na haubi ampak ker ima zadnji pogon (najbolj primarna zahteva pri vozilu), ima dovolj prostora (karavan), pelje se res v redu (preseneča ravno zato ker je fakin' family wagon), udobje in ergonomija sta dost na nivoju plus to, da ima glede na svoje zmogljivosti nizko porabo in relativno zanesljiv motor, če z njim ravnaš tako kot je treba.

je pa to seveda vse relativno, saj je tukaj vsakemu lasten avto najboljši v vseh pogledih, kakopak, zato so/smo si jih tudi kupili
grin1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.011
6.190
113
Opel Astra '05.

Zakaj. Tisti trenutek se mi je zdela lepa, črna metalik barva, notranjost oranžna, litke... potem pa je še razlog, ker mi Kekci pri WV-ju niso hotli naročit Golfa bencinca in mi preko meje vsiljevali 1,9 traktor, pa še starega Cliota mi nikjer razen pri Oplu niso hoteli v ceno vzet.

Kaj bo naslednje .. nimam pojma, vsekakor pa karavan.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
peugeota 306, ker sem ga dobila. Zakaj se vztrajam z njim? ker je moj levcek. negativne stani(naploh pri peugeotih): menjalnik, polosi, zadnja prema. pozitivne pri mojmu...za svojo 'moc' presenetljivo dobro gre.
Ko bom druzga kupvala, po spet peugeot, ker mi je pac 207ka prevec usec, seveda pa gledam tud na opremo in potencialne napake.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
škoda roomster, ker je taboljši family voz za zmerne pare, poceni vzdrževanje in registracija, ogromno placa, dobra izdelava in zanesljivost.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Opel Zafira 2005 1.9 CDTI - ma pravi družinski voz, ki tudi potegne ko je treba, pa še 7 sedežev ima - jih redno koristim....

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.929
113
Volvo S60 D5 l. 2002.

Ker sem ga dobil poceni od fotra, ki je lepo skrbel zanj.
Ker mi je bil všeč od prvega dne ko je prišel k bajti.
Ker je velik, varen in lep.
Ker je mašina noro dobra.
Ker ni BMW, Audi al pa bohnedej Passat.

Nazadnje urejeno:

claro

Pripravnik
20. apr 2011
63
0
6
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
tudi sam imam težave..ne bom sodeloval
smile-1.gif

Se opravičujem, res ne vem kako sem lahko pozabil v anketo dodati Marcedesa
frown-1.gif
Lahko kdo od modov to doda?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Vozim Lancio Lybro jtd, ki je nadomestila BMW 530dA.

... ker se je kupil dober avto, za malo denarja. Za vmesno obdobje zaradi nakupa nepremičnine.

Se mi pa zelo toži po BMW-ju
crazy1.gif
.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
VW Tiguan 2.0 Sport&Style. Imam ga zato, ker je dovolj visok, da imam lahko klobuk na glavi med vožnjo.
evil.gif

LP!

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.485
113
SV SLO
vozim C5 Break 2.0 HDI. Všeč mi je zaradi velikosti in opreme. Zakon je hidravlično vzmetenje. Pri hiši je še Fiat Stilo 1.9 JTD. Oba sta letnika 2002.

Pri obeh mi je všeč, da sta stara in dejansko drugo kot sprotnega vzdrževanja ne zahtevata. In prav vseeno mi je za vsako buško ali prasko, ki ju stakneta pa še čistit in glancat ju ni treba(vsak teden). O nakupu novih trenutno ne razmišljam, ker oba zelo dobro služita.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Vozim Lancio Lybro jtd, ki je nadomestila BMW 530dA.

... ker se je kupil dober avto, za malo denarja. Za vmesno obdobje zaradi nakupa nepremičnine.

Se mi pa zelo toži po BMW-ju
crazy1.gif
.

you go girl !
cheer.gif

Touge

Pripravnik
8. maj 2008
130
2
18
Renault Clio III RS. Zakaj? Ker sem iskal en pocket rocket z atmosferskim motorjem
grin1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Jaz pa vozim Seat Leona 1.9TDI l. 2007.
Zakaj? Dobre izkušnje z znamko v familiji.Všečen izgled, tudi armatura. Funkcionalna armatura, predvsem japonci in francozi so tukaj 100 svetlobnih let za nemci in tudi španci. Nemški knof za lampe je zakon, ne pa miljon vrtečih gumbkov na obvolanskih ročicah. Japonci imajo pa v zadnjem času poleg tega še kake druge precej hude mimosinke.

Sledijo dober servis, dobre vozne lastnosti. Dobra usklajenost motorja in menjalnika. Dobro udobje, ravno prav trd avto,...

hysterical-1.gif

komentiram odgovor na anketo-vprašanje in ne avte

Nikjer ne trdim, da je seat boljši od japoncev. Trdim pa, da je do šoferja bolj prijazen od japoncev in francozov.

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Serem ti se na čarapu
evil.gif
Pri francozu sem ob nakupu dal lampe na ON in to je to. Sploh ne vem da je extra šalter za hudiča prižgat / ugasnit. Ne rabim ga več spljoh. Ko ugasnem avto in odprem vrata se ugasnejo luči, ko ga prižgem se prižgejo...
Ubogi reveži ko se morate pri švabošpancih še s tem "u iber fajn priročnim šalterjem" vsakič zajebavat.
bonk.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Vozim Hondo Civic '08
Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker se v 3 letih na njej ni pokvarilo se nic. Niti ena luc se ni pregorela. Velikokrat imam zaradi sluzbe daljse voznje (npr SLO-Nizozemska) in si res ne zelim ostati kje na cesti, ceprav se to lahko zgodi z vsakim avtomobilom. Poleg tega se v njej dobro sedi, lego na cesti ima pa itak fajn
smile-1.gif

To je to
smile-1.gif

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Hja, v bistvu se ne. Ga imam cel čas na on, pa je, ponoči vse luči, čez dan pa dnevne. Aja, rit s obriši, štumf dobiš pa .... Kar izberi, kam.
evil.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Kupil sem si Fiat Ulysse, ubistvu mi je bilo vseeno za znamko ker so C8, 807 in phedra čisto enaki. Rabil sem en tak velik športn avto.

Športni avto zato ker gre not bicikl, bombe za tauhat, hokej torba, padalo, bordi itd....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

E90. Zakaj? Zaradi reda, more in spodobi se.

Če bi kupoval še en avto pa bi to definitivno bil VW Caddy Maxy 1.9TDI, mamo eno delovno mulo, hudič enostavno noče
crknit, bolj kot žabe pa hiltije vozimo 60 čez ležeče in hladnega navijamo, bolj ma ded 7 kurjača na 100 in s tega ne skrene, nisem še
videl bolj vzdržljivega avta, vozi ga ene 8 voznikov, pazi ga en manj kot drugi, ded pa samo klepa pa še nebo hitro crknil očitno
smile-1.gif

Ko bo, ga popravimo in ga bomo vozli še vsaj 10 let.

Lamagras

Pripravnik
7. dec 2010
69
0
6
ksz

Vozim Legacyja bi-fuel karavan, zato, ker je avto prostoren, zadost močan, se najverjetneje pozimi ne bom sekiral s stanjem na cesti
cheer.gif

Pa Daewoo Nubira, ker je pač drvarnica za vse živo vozit okoli
grin1.gif

LP