Z ženo imava trenutno oba zavarovane avtomobile pri Adriatic-Slovenica.Njej drug mesec poteče registracija zato sva se odločila da bi sklenila družinsko avto zavarovanje,jaz imam -50%ona -25% s tem bi tudi ona pridobila -50% toda pogoj za sklenitev paketa je, da morata biti vanj vključeni vsaj dve zavarovalni polici, od katerih je ena na novo zavarovana pri Adriaticu Slovenici.
Agent nama je svetoval naj se pač žena izpiše in potem ne vem drugo leto spet zavaruje pri njih da pač drugače ne gre
Glede na to da nama že njihov agent svetuje zavarovanje pri drugi zavarovalnici potem res ne vidim več razloga da bi sploh še kdo od naju ostal na AS.
Pred tremi leti sem se prepisal iz Triglava,ker je bilo na AS res ugodnejše,za isto ceno kot takrat pri Triglavu samo osnovno zavarovanje sem na AS dobil v paketu še divjad,stekla in zunanja svetlobna telesa in ogledala.
Trenutno se mi zdi še najbolj ugodna zavarovalnica Generali
Me pa zanimajo vaše izkušnje in predlogi.Hvala.
Agent nama je svetoval naj se pač žena izpiše in potem ne vem drugo leto spet zavaruje pri njih da pač drugače ne gre
Glede na to da nama že njihov agent svetuje zavarovanje pri drugi zavarovalnici potem res ne vidim več razloga da bi sploh še kdo od naju ostal na AS.
Pred tremi leti sem se prepisal iz Triglava,ker je bilo na AS res ugodnejše,za isto ceno kot takrat pri Triglavu samo osnovno zavarovanje sem na AS dobil v paketu še divjad,stekla in zunanja svetlobna telesa in ogledala.
Trenutno se mi zdi še najbolj ugodna zavarovalnica Generali
Me pa zanimajo vaše izkušnje in predlogi.Hvala.