Katero tablico ?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za službo ne moreš vzet kitajca no!
vzami nekaj od (pri)znanih znamk!

samsung note ima še svinčnik zraven.
asusi imajo tipkovnico z baterijo, samo SW je mal bogi (vsaj pri infinity), prihaja pa nov

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Note je predrag, tipkovnica z baterijo prav tako ne pride v poštev, saj se rabi izključno za prezentacije ter pokazat kak filmček, produktno informacijo

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
886
25
28
Ljubljana
Pisalo deluje le na PROju. Se pa da normalno tudi na SurfaceRT uporabljat office

mam pa tako PRO kot RT tak da pisem iz prve roke

mistique

Guru
16. jun 2009
14.015
1.827
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
gumbi so premehni da bi jih lahk natancno zadel s prstom...

To drži. Zato jaz za delo v Office (oz. v desktop načinu) Tab vtaknem v tipkovnico. S prsti se sicer da, vendar delo poteka nekako tako: dvakrat se zmotiš, enkrat pa narobe pritisneš
grin1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Sicer sem že v eni izmed drugih tem objavil.
Glede na to, da ni potrebnega nekega posebnega privajanja zaradi Win8, razen novih gibov iz roba zaslona, kjer vsak poteg pomeni drugo funkcijo, je verjetno optimalna izbira:

ASUS tablica: Asus VivoTab Smart
Mislim, da ti ne bo žal. Za ta denar - 500 eur dobiš polne Windows 8 in LTE 4G modem, 8MP kamera!

Ima jo prijatelj in izredno zadovoljen! Deluje tekoče in moram rečt, da je Windows 8 na tablicah VELIKO bolj uporaben in logičen kot na PC.

Razmišljam, da jo tudi sam vzamem. Domači imajo iPada, v službi Android, vendar sem bil nad to tablico še najbolj navdušen! Vse pa v podobnem cenovnem rangu!
Edina slabost je vgrajen zvočnik.

LINK: http://www.mimovrste.com/artik...yb1100240u#tech

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Sam sem jo lastil in je res dobra. AMPAK hitro zaideš na Windows in majhne kvadratke in podobno. Ni še tako touch friendly. Mogoče bo posodobitev kaj prinesla.

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
886
25
28
Ljubljana
sej te cist razumem, sam tud ne morem hitro programirat v VSju, pa v MSSQL Enterprise Manager tud falim ksn knof k so tko majhni.

Zdej povej al si izbral napacno orodje za dolocen posel ? Al te moti da ni odgrizjen jabuk ni na hrbtni strani ?

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
mene nic ne moti, ker surface-a ne uporabljam... za resno delo je se vedno laptop (win in mac) za razvedrilo in prenosno temnico pa ipad...

Nazadnje urejeno:

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
če se odločiš za b band, ki nosi cca tretjino trga se javi ti lahko dam za probat

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
886
25
28
Ljubljana
Evo to sm hotu slisat.

Trenutno je to najbolsi kompromis med tablico in polnim racunalnikom (android in iPad pac kle nista dorasla). Z zunanjo misko se da cisto spodobno delati.
Za srfanje na fotelji zvecer pa imam tudi sam raje SurfaceRT
wink-1.gif