Katero tablico ?

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Torej katero ?

Prenosnik bo postal stacioniran, saj na terenu nekako ni več potrebe po njem.

Potrebujem tablico, ki bo :
- omogočala uporabo Windows Office programov (branje in urejanje)
- branje pdf fajlov
- osnovna obdelava slik
- WiFi in UMTS

Ostale pomembnejše zahteve:
- leta zahtevajo daljše roke ali večji ekran.
- leta potencirajo prirojeno nerodnost, zato je zaželjena nizka cena, ker bo verjetno kar pogosto na spodnji polici ...

Kaj izbrati ?

LP

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Budget ni prvi pogoj, vendar naj bi bila čim cenejša, glede na zahtevane sposobnosti.
Sem dovolj nerodne sorte in upravičeno predvidevam, da bo kmalu kje na tleh, predvsem v avtu.

LP

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Note 10.1 bi bil IMHO za tvoje potrebe dobra izbira, ker nekih dolgih besedil ne boš na nobeni tablici pisal (ne Android, ne WIN) kaj popravit in vnest kak podatek v excel tabelio se da tudi z Androidom. Jaz bi na tvojem mestu razmislil še o kakem zavarovanju, če že v naprej veš da bo pogosto na tleh.

Tako te ne bo bolela glava če bo tablica srečala kaj trdega
smile-1.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Če za službeno delo, mu bo windows sigurno veliko bolj uporaben kot android. Sploh razni office so boljši na windowsih.
Poleg tega, da je okolje že čisto domače in praktično ne bo nobenega učenja, kako stvar uporabljati.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Vsekakor mora biti polna Windows podpora.
Če bi lahko bil Android, bi itak vzel Asus Transformer.

LP

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Povej koliko si pripravljen dati. Če ni omejitve, potem bi bil Microsoft Surface Pro zmagovalec.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Budget nima limita, razum pa pravi, da bi dal najmanj, kar je potrebno, da dobim kar iščem.
Tablica bo za delo, ne za preseravanje.

LP

PS: jurja za tablico ne dam, pa če delam s svinčnikom na papir

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Jaz, jih na žalost ne morem dati, saj je nimam.
Je pa na teh pregledih kar dobro opisano kaj je dobro in kaj ni dobro pri določenem produktu. In pogledaš kateri plusi tebi odgovarjajo in kateri minusi, ti ravno niso veliki minusi.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Jest si tega ogledujem: Asus VivoTab. Hočem zamenjavo za dotrajan IBM laptop, zato hočem "cele" Windows-e. Kakšen drug predlog? Kakšna informacija iz prve roke, kako deluje zadeva?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kupujemo par 10' tablic, ki se bodo uporabljale predvsem za predstavitve. Operacijski sistem načeloma ni pomemben (zaželen Android), mora bit pa kvalitetna zadeva, ki tudi ne zgleda kot "poceni kitajc", vseeno mora bit pa cenejša od iPada
smile-1.gif

Kaj naj nabavim? Jaz imam sicer Acer A510 s katero sem zelo zadovoljen, samo to je že stara zadeva...

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
iz prve roke ti povem, da so win tablice, brez da bi imel pisalo, neuporabne za delo z office-om...