Katero tablico?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Kupuje se približno 5 tablic in me zanima kaj se splača vzet. Ajde, vemo, da je iPad 4 kralj med tablicami ampak če vzamemo v pogled še kaj drugega. Nexus 10 ni dosegljiv Sloveniji. Note 10.1? Je še kaj drugega? Transformer Prime?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz sem pred 2 tednoma vzel Galaxy Note 10.1. 3G je priporočljiva oprema, ker pokritost z odprtimi WLANi še zdaleč ni popolna...
Vglavnem jaz sem striktno zahteval 3G, da če grem kam kjer ni WLANA, da dam not SIM kartico in internet dela... (itak so v naročnini vključeni podatki). Tablica je tudi voice, tako da v tem primeru lahko pustim GSM doma...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jaz bi dal glas za Android.

mogoce iPad res deluje bolj kompaktno, boljse, ampak je sam sistem ... ne vem, kolegi imajo kar nekaj problemov z iPadi, ker tezko naredijo vse tisto, kar recimo jaz naredim z Android tablico (oz. zdaj telefonom), vsaj kar se fotografije tice.

sklepam, da bi znalo tudi na drugih podrocjih podobno.
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.019
1.827
113
Emona / Carnium
Za enkratno uporabniško izkušnjo, bi jaz predlagal nekaj z Windowsi
smile-1.gif
Je pa res, da se lahko zatakne pri izbiri aplikacij, ki pa jih kljub vsemu ni malo.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
jaz bi dal glas za Android.

mogoce iPad res deluje bolj kompaktno, boljse, ampak je sam sistem ... ne vem, kolegi imajo kar nekaj problemov z iPadi, ker tezko naredijo vse tisto, kar recimo jaz naredim z Android tablico (oz. zdaj telefonom), vsaj kar se fotografije tice.

sklepam, da bi znalo tudi na drugih podrocjih podobno.
smile-1.gif
kot naprimer?

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Slabe izkušnje imam z mobitelovo galaxy tab 10.1 tablico. Problem je v zelo občutni posodobitvi,ki je ta tablica ni deležna,enaka kupljena pri simobilu je posodobljena že konec leta 2012. Po mnogih apelih sem se dokopal do odgovora,da je za posodobitev zadolžena firma Janus in ne Mobitel. Zato se izogibajte tako neresnim firmam,ki ne skrbijo za posodobitev programske opreme. Praktično lahko pozabim na precej drago plačano tablico,na kateri ne morem uporabiti niti bančnega sistema klik. Po Samsungu,Mobitelu nikoli več ne bom izbiral.