Hej vsem...
Upam, da podobne teme še ni in da se nebo kdo smejal mojemu vprašanju...
Vglavnem, pred leti smo pri prijatlu jedli zelo dober polnozrnat kruh in je rekel, da je preprosto iz moke (mislim da kupljene v Hoferju) in pečen v aparatu za peko kruha...
No, pri mojih starših doma mi že več let pravijo, da bodo ta aparat vrgli vstran insem si ga prinesel domov...
No, in sedaj bi si spekli kaki polnozrnat kruh in me zanima, katero polnozrnato moko uporabljate? Radi pa imamo "bogat" kruh z dosti semen...
Upam, da podobne teme še ni in da se nebo kdo smejal mojemu vprašanju...
Vglavnem, pred leti smo pri prijatlu jedli zelo dober polnozrnat kruh in je rekel, da je preprosto iz moke (mislim da kupljene v Hoferju) in pečen v aparatu za peko kruha...
No, pri mojih starših doma mi že več let pravijo, da bodo ta aparat vrgli vstran insem si ga prinesel domov...
No, in sedaj bi si spekli kaki polnozrnat kruh in me zanima, katero polnozrnato moko uporabljate? Radi pa imamo "bogat" kruh z dosti semen...