Mislil sem na zaobljene/spicaste vrhove.Ni straha, se nisem videl igral, ki bi mela plato gori. Ponavadi so deske in tam teče skozi
Gumijasta plošča za otroška igrala (50 x 50 x 4 cm, rdeča)
Okolju prijazen, recikliran granulat gume Protizdrsne lastnosti Enostavno čiščenje Vzdrževanje ni potrebno Preverjena kakovostwww.bauhaus.si
Sem upošteval tvoj nasvet in nabavil točno to iz linka. Pomojem bo za par let.Gumijasta plošča za otroška igrala (50 x 50 x 4 cm, rdeča)
Okolju prijazen, recikliran granulat gume Protizdrsne lastnosti Enostavno čiščenje Vzdrževanje ni potrebno Preverjena kakovostwww.bauhaus.si
Kako imate kaj rešeno podlago pod gugalnico? Postavljena je na travi in direktno pod gugalnico trava itak ne raste.
Razmišljal sem, da bi tista 2 kvadratna metra izkopal, nasul pesek in steptal, ter na to podlago namestil umetno travo. Pa mi je teta v Merkurju to močno odsvetovala, češ da se bo nabirala voda.
A bi vseeno probal, pa da probam naredit malo padca, a ima kdo kakšno boljšo rešitev? Če nasujem sekance, bojo prej ali slej povsod drugod, le pod gugalnico ne.
lp