Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Dacho pravi:
Visa ali MC, skoraj isti šmorn... jaz bi morda izbral Mastercard, saj ga naprimer BicikeLJ podpira, medtem ko Vise ne, čeprav sem bil sveto prepričan, da je Visa uporabna povsod kjer lahko uporabljaš MC.
Sicer pa sem opazil, da je v kakih neevropskih deželah malenkost večja možnost, da podpirajo Viso kot pa Mastercard, čeprav po drugi strani lahko že z Maestrom operiraš skoraj povsod.
Citat: Uporabnik ceedevita pravi:
pravzaprav ne vidim nobene razlike med klasično MC ali pa klasično Visa ( če je obe izdala banka ).
če delaš s paypal potem ima visa prednost, da lahko denar potegneš iz paypala. drugače pa še nisem videl razlike.
Se pravi, da imaš potem dobroimetje na PayPalu, če imaš Mc in ga pač pokuriš z raznimi nakupi?
Sej, če imaš pa še Viso v tošlu, se verjetno da potem vezat še Viso na PayPal, pa si potem dol potegneš ne?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.