Ne, ni samo zarad ohišja. Jaz sem dal samo predlog. Rekel si, da rabiš nekaj kvalitetnega in to je to. Ti pa lahko kupiš karkoli, ane? Sej smo v demokraciji.
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Lej, zadeva tu je popolnoma ista, kot pri nakupu avta Lahko kupiš Kio, al pa Mercedesa. Oba masta 4 kolesa, in 4 vrata, cena pa je različna.
Kak počasne ?Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Kar misli si, mu še dosti manjka, predvsem pa kvaliteti. Mybook enostavno ni vreden svojega denarja. Sem trem kolegom zrihtal 1TB Net variante ( ki majo kao gigabitni vmesnik), zadeve pa so počasne kot 100 hudičev.
S kako magijo pa boš to dosegel ?Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Dobro... ampak za to ceno dobiš 4 MyBooke, ki jih vežeš v RAID in ti je sladko vseeno, če eden crkne.
Na USB so vedno slabi prenosi. FW pa je tam 20% hitrejši. (beri: Yugo 65 je 20% hitrejši od Yugo 45)Citat:
Uporabnik civil pravi:
Ni so še na tem forumu jamrali da so slabi prenosi ?
No ja, če je tih (nima ventilatorjev), robusten, nima muh (kot eni WD-jevi in Seagate-ovi) potem se mogoče celo splača. Nisem tako bogat, da bi kupoval poceniCitat:
Uporabnik mare92 pravi:
Ja cena ni pomembna.. Zdelo bi se mi normalno ce bi bil disk zaradi ohisja drazji 100€ in bi to tudi dal ampak da je pa 250€ se mi pa zdi metanje denarja stran. Sicer pa kakor si rekel, dal si samo predlog in hvala!
Ne, tam do 65 MB/s gre. To je baje namerna omejitev v firmware-ju. (če vzameš disk ven in direktno priklopiš; mogoče pa ima eSATA vmesnik v ohišju svoje dodatne muhe)Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
btw, stein, kako si zrihtal s tvojim e-sata? je zdaj optimalna hitrost??