Kateri walkman, ali kakorkoli jim že danes rečete.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Živjo

Mulc hoče nov walkman, ali kakorkoli jim že danes rečete.

Pogoj je razvejan meni, v stilu :

---Izvajalec 1
-----Album 1
-------komadi
-----Album 2
-------komadi
---Izvajalec 2
-----Album 1
-------komadi
-----Album 2
-------komadi
- - - -

Sedaj ima neko sranje, kjer sicer naloži po izvajalcih in albumih, ne more pa izbirat.
Vedno samo izvajalca izbere, potem pa po vrsti.

Izbirati hoče do konca menija, torej do posameznega komada.

Če ima še možnost kakšnega mp4 spota predvajat - toliko bolšje.

Če ima sd kartico - zmaga, če je nima naj ima konkreten spomin.

Cena ni omejitev, seveda v razumnih mejah.

Biti mora namenska naprava, telefoni odpadejo.

LP

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mislim da ti bo večina priporočala iPoda. Sam imam Nano-ta 2gen in je res super zadeva. Pravijo da je kvaliteta zvoka tak-tak, ampak jaz sem zadovoljen, predvsem z zmogljivostjo baterije. Pa premikanje med komadi dela zelo hitro, ne rabiš čakat vmes da sploh naloži spisek komadov, kaj šele da ga začne predvajat.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
V vsakem primeru ti priporočam iPoc Classic (80, 120 ali 160GB). Ga ni boljšega iPoda za audiofile in tudi zvok je pri njemu zelo kvaliteten.
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
kar nanota vzemi, classica mulc ne bo napolnil nikoli in nikdar, jaz imam sicer Classica 120GB ampak še kar nekaj časa ne bo poln, pa nalagam gor ogromno glasbe vsak teden

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Pogoj listanje po spominu v drevesni strukturi je izpolnjen na iPodu ?
Je invalid in mu glasba pomeni vse, torej bo nekaj kvalitetnega.
Mislim, da bo v rangu do 200E, moram še malo ponudbo prelistati.

Kakšna je razlika med Classic in Nano ?

LP

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Daj denar na mizo in mu kupi iPod Nano 8 gb (mp3 predvajalnik)....nanj si bo preko računalniškega programa naložil muziko, ter seveda noter naredil 'razpored' po svoji želji..npr. mapo 'Izvajalec 1' ter noter npr. njegove 3 albume, v katerih bo izbrana muzika...enostavno si bo naredil kot si delaš mape v raziskovalcu na PC-ju.

Zadeva je kar na nivoju, zelo je 'in'
grin1.gif
, pa primerno draga - 140 EUR + dokup polnilca za polnjenje direktno iz omrežja (drugače ga filaš preko usb kabla na PC-ju) + ovitek (przoren) za zaščito le tega.
Torej reci piši 170 EUR...je pa stvar res zelo dobra (za moj okus)...le če je ata pripravljen reskirat toliko denarja (potem bo tudi sine eden izmed mnogih, ki hodijo naokoli z belimi slušalkami
cheer.gif
)..pa seveda..reč se dobi v različnih barvah..tako da lahko izbira-š.

http://www.ceneje.si/avdio-vid...00F7ED8?tab=tst

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Takole izgleda program iTunes, ki ga dobiš zraven

glej levo stran...kjer se vidi moja drevesna struktura kako imam naložene komade (najdem jih pod 'Playlist' na samem predvajalniku.
878074-iPodnano2.JPG

Priponke

• 878074-iPodnano2.JPG
    878074-iPodnano2.JPG
    70,2 KB · Ogledi: 157

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Zadeve dodaješ, urejaš oz. oblikuješ preko 'File'

Potem pa..za odprtje nove mape:
'New playlist folder'

Resimo jaz imam: 'HITI', 'HRVAŠKA', 'TUJA', 'SLO', 'OTROŠKE'

Znotraj ene od teh map (npr. TUJE, nove mape..primer 'DEF LEPPARD'
Znotraj te mape pa:
'New playlist' (album v katerem so komadi..npr. 'Greatest hits', ?Histeria' in noter dodaš komade.

Komade dodaješ na iTunes iz PC-ja (v sam program) preko 'File':
- 'Add file to library' (za posamezen komad'
- 'Add folder to library' (za dodajanje celega albua oz. mape iz PC-ja).

Potem se pa samo pomakneš na 'Recently added' (čisto levo spodaj) in dodaš komade v albume.

Torej najprej si narediš drevesno strukturo, ki jož eliš, nato namečeš v program komade in jih razporediš po albumih.

...vsaj jaz tako postopam..verjamem pa, da me mladci nesejo na celi črti..samo meni je taka drevesna struktura pogoj.

Tako da....osebno res toplo priporočam tole reč (tudi z vidika upravljanja je na nivoju!)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
https://www.youtube.com/watch?v=mxetNk51sMI&feature=related

tu maš en "demo", sicer nisem gledal, samo mislim, da ti bo osnove pokazal

imaš tako strukturo - na začetku izbereš movies, music, extra, settings ... en kup drugih, s prstom drsaš po krogu levo ali desno in se s tem premikaš gor ali dol (čisto intuitivno), za izbiro pritisneš sredinski gumb

in greš recimo music nakar ti odpre nov meni, ki ima Cowerflow, Artists, Albums, Songs, Shuffle songs in mislim da še par drugih stvari, klikneš recimo na artists in ti po abecedi zvrsti vse (isto velja za albums, songs) klikneš na izbranega avtorja in ti odpre seznam vseh albumov, klikneš na album in odpre ti vse pesmi not v albumu, izbereš pesem in play

vse to se odvija praktično brez vsakega zamika za 120GB pesmi, jaz jih imam trenutno 3500 kar nanese malo manj kot 20GB

edina pomankljivost (ali prednost) je, da se vse skupaj dela prek programa iTunes, ki ga lahko imaš nastavljenega tako, da se takoj sinhronizira, ko ga priklopiš na PC, kar pomeni, da se avtomatsko skopirajo nanj komadi, ki si jih dodal v svojo "knjižnico" na računalniku, ampak moraš vedet tud, da se tudi zbrišejo komadi iz iPoda, ki si jih izbrisal iz "knjižnice"

pač fino je, ker je zadeva dejansko plug n play in deluje vedno in povsod, tudi baterija je super za moje pojme

če imaš še kako vprašanje pa kar na plan

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
tako zglada iPod v realnosti:
- levo polnilec (dodaten nakup)
- predvajalnik je že v 'ovitku' (zaščita + zatakneš lahko predvajalnik za pas..dodaten nakup)
878087-25022010346.jpg

Priponke

• 878087-25022010346.jpg
    878087-25022010346.jpg
    54,3 KB · Ogledi: 141

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Jst mam najraj od sonija zadevco, ker ima klasično baterijo in se ti ni treba zajebavat s polnjenjem. Ko zmanjka, zamenjaš in je stvar rešena, s tem, da drži zeloooo dolgo. Če bi mel ipod baterijo AA ga takoj uzamem, tko me pa odvrača. Vem pa, da je drgač superca zadeva. Moje mnenje.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Mene tone moti...saj imaš polnilec...ko je prazen ga daš filat. Uro in pol pa si spet dober.

Forgo1.....iz katerega konca si?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Jst mam najraj od sonija zadevco, ker ima klasično baterijo in se ti ni treba zajebavat s polnjenjem. Ko zmanjka, zamenjaš in je stvar rešena, s tem, da drži zeloooo dolgo. Če bi mel ipod baterijo AA ga takoj uzamem, tko me pa odvrača. Vem pa, da je drgač superca zadeva. Moje mnenje.

to pa ne razumem, ok to je morda boljše enkrat na ne vem kolk let, ko ti zmanjka pa bi rad takoj naprej poslušal, pač zamenjaš baterijo, jaz imam avtopolnilec, ki je hkrati FM transmitter in ne spomnem se, kdaj sem nazadnje dal ipoda polnit, ker bi bilo treba

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:

to pa ne razumem, ok to je morda boljše enkrat na ne vem kolk let, ko ti zmanjka pa bi rad takoj naprej poslušal, pač zamenjaš baterijo, jaz imam avtopolnilec, ki je hkrati FM transmitter in ne spomnem se, kdaj sem nazadnje dal ipoda polnit, ker bi bilo treba

Ko grem na kolo, fitnes, morje.., vzamem mp3-ja, zraven imam še baterijico za vsak slučaj in to je to. MI sploh ni treba nč polnit, nubenih dodatnih kablou jemat kam, nč čakat, da se napolne, zamenjaš in je..... Sej pravm, usak svoje, men je pač baterija zakon.

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Citat:
Če bi mel ipod baterijo AA ga takoj uzamem, tko me pa odvrača.

LOL AA baterija je večja in težja od celega nanota
hysterical-1.gif

Oz AAA no al kaj je una najmanjša, sm zamešal. Tole sm mislu. In ne, je ipod težji in večij od mojga mp3-ja. Sicer mi pa za težo visi.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Madonca vincent, tako si se razpisal, da bi ga lahko meni prodal (jaz nimam nobenega prenosnega predvajalnika in imam averzijo do prenosnih muzikalij). Prilepil sem ti 5* za opis, ce se vendarle koncno vdam in grem v nabavo, bom vsaj imel konkretna navodila takoj pri roki
cheer.gif

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
@vincent

Tvoj opis je dovolj prepričljiv, da bo padel iPod Nano 8G

Sem pa iz Posavja.

Hvala za nasvete.

LP

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ipod je hud, čeprav zame kar ponuja je predrag. Image pač
grin1.gif

U BB maš do 9.3 akcijo Nano +Appel adapter gratis. 149,99€.

+kasneje lahko za mulca kkšno zvočno postajo uzameš. Da mi špila pa še fila zraven..

Nazadnje urejeno: