Kateri voziček - marela?

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vem, sam zakaj? Če že hodi, tudi če z roko naj hodi, sicer pa je lupica čist OK, ne bo nič narobe. Mislim da ti oziroma tvoja preveč koplicirata. Če pa že hočeta mali voziček, pa kupita tistega za 20 evrov pa ga potem zastonj data naprej.

Če prav tole razumem nimaš prav nobene izkušnje z marelami, natančno pa veš oziroma svetuješ kaj je za kupit in kaj ne. Prodajajo se marele, ki niso vredne 1 eur, kaj šele 20 eur. Tako res lahko samo podariš že kar naslednji dan ko si jo domov prinesel, najraje nekomu, ki ga ne maraš najbolj.

Marela je uporabna ravno takrat ko otrok že hodi (prej sploh ne). Vem da si težko to predstavljaš, ampak dejansko obstaja folk, ki v enem kosu prehodi tudi po nekaj km, ne samo od avta čez parkirišče do trgovine in nazaj ali od doma do najbižje gugalnice. V tem primeru je pa res čist vseen qrc al otrok puza, hodi al pa če ga za vrat obesiš.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
http://www.bolha.com/igrace-ot...mp;kw=moon+kiss

http://www.bolha.com/igrace-ot...p;kw=moon+kissž

hrbtišče se nastavi skorajda v vodoraven položaj
wink-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Jaz ti prodam našo voziček marelo zelo ugodno. Tamala je v njej sedela samo 1x do plaže, ker ko je spoznala krjolo se je potem na morju raje vozila v krjoli, kot v mareli
hysterical-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

hrbtišče se nastavi skorajda v vodoraven položaj
wink-1.gif

tnx, nekaj takega sem iskal. Moram biti na kaj poseben pozoren pri nakupu rabljenih marel?

[/QUOTE]

Da vse dela
grin1.gif

Lahko prideš do mene pogledat kako zgleda
wink-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.665
6.525
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Lahko kdo priporoča kakšen voziček, marelo, tisto k je ultra zložljivo za na morje? Bom prodal naš celoten pravi voziček in nabavil tole majhno, ker skoraj nič ne uporabljamo, rabimo pa nekaj manjšega za na morje ipd...

Rabljeno, iz tujine?

tnx

Če je osnovna zahteva, da je majhen, potem quicksmart easyfold nima posebne konkurence... Vse ostalo je zloženo 2x večje.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.665
6.525
113
Ja tole zlaganje je res odbito
smile-1.gif
Je dovolj majhen, da gre na avion v ročno prtljago.

Smo ga nabavili ravno zaradi tega, da se ne rabimo odpovedat potovanjem.Je kar kvalitetno narejen v primerjavi s klasičnimi marelami. V avto gre krasno tudi za zic otroku pod noge
smile-1.gif
Edina zamera je prilagodljivost hrbtišča (samo 2 stopnji, stopnja se nastavi z odpenjanjem paščkov).

hermann

Guru
19. mar 2014
9.665
6.525
113
pri nas so bili okrog 140€, jaz sem ga iz tujine naročil za manj denarja

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Mi imamo sicer "pikolo" (naj bi bil kopija quinniya), ki je precej uporaben (ko otrok zaspi, lahko spustiš naslonjalo, pod vozičkom je tudi košara). Ga imamo še od taprvega otroka, mislim da je bil cca. 130eur), sedaj se jih menda ne dobi več.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.665
6.525
113
V 1 letu in parih mesecih se ni zjahal čisto nič. Razen kar se je sedalni del malo zapacal. Ni pa to voziček, ki smo ga dnevno uporabljali, je samo ko se kam gre z avtom.

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Za na avion ne rabiš marele tlačit v ročno prtljago. Marelo oddaš pred vhodom v avion, vrnejo ti jo pa pri manjših letalih ob izhodu iz aviona, pri večjih pa na baggage claimu.

Nekaj, kar se ne da zložit z eno roko poimenovati easyfold je milo rečeno precej pogumno. Finta zložljivosti marele je tudi v tem da jo z eno roko (in tako kot marelo tudi z eno potezo) zložiš, obesiš na ramo in neseš kot puško.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.665
6.525
113
Za avion mi je jasno kaj pa kako, bolj se je šlo za plac v avtu. Sploh na potovanju, ko je avto nabasan, je škoda placa za normalno marelo.

V vsakdanji rabi pa babi v prtlažniku od cliota zmanjka placa še za fasngo, če vtakne not marelo. Klasična marela požre vsaj pol prtlažnika, tega se pa še opazi ne. In ta reč si čisto zasluži ime easyfold, ker se zloži v 3 sekundah, nazaj se pa postavi v pol sekunde z eno samo potezo. Tako počasi in nerodno kot v videju sestavljaš samo prvič.