Kateri trojček? T2 ali SIOL?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Imam možnost izbirati med dvema distributerjema, oba po optičnih povezavah.

Vzel bi net + TV + telefonijo (čeprav dvomim da jo bom kaj rabil)

SIOL ima trenutno akcijo, da naročiš trojček v BigBangu in lahko kupiš še LCD Philips 42 PFL3604/12 po ugodni ceni >KLIK<

A je to v redu TV? Da ni to tisti model z napakami? TV moram itak nov kupit. + SIOL TV je dva meseca free. 20/20 + standard paket tv pride 37€
zmaga.gif

T2 sedajle nima kake akcije, a kvazi poznavalci pravijo, da ima T2 TV boljšo sliko. Je temu res tako?

Faktor mi je tudi zanseljivost, torej da storitve delujejo, ne da si recimo teden dni brez TV signala oz neta..

Kaj torej vzeti?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
435
83
Kvazi poznavalec, uporabnik Siol-a, dajem glas za T2 brezčasni, če je pokritost z UMTS lokalno zadovoljiva... Sicer bosta 2 simki viška. A nič zato. Dragi klici iz T2 v UPC te verjetno ne motijo glede na povedano, da malo rabiš telefonijo.

Akcije so kratkega veka. Siolova ponudba je trenutno podhranjena na več koncih!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Predvsem zaradi vezave bi se izogibal siola.
za drobiž ti dajo bogastvo, ko ga vzameš ti ga pol vzamejo(programov) in dvignejo ceno (naročnino), ti pa ne moreš stran brez sankcij.
hvala lepa

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Glede TV-ja je T-2 kar lepo boljši od Siola. Pa če ne drugega, vsaj HD-programov ne manjka, zdaj so jih že kar zgledno število postavili.

No, pa tudi vmesnik je hitrejši, da bi kaj crkovalo, se pa v zadnjem letu dni razen izpada ta teden še ni zgodilo.

Televizor pa lahko dobiš ceneje drugje, le da ni na obroke.

Nazadnje urejeno:

_milo_

Zelenc'
19. nov 2009
15
0
1
ja res je tako da ima T-2 TV dosti boljšo sliko od Siola. In sicer zato ker T-2 čisto nič ne stiska signala za TV. Siol pa tudi za optiko uporablja isti TV signal kot za baker in sicer mpeg-4 s pretokom 2,5MB. Lahko pa na Siolu vzameš kabelsko namesto Siol tv vendar ima ta nekoliko manj programov.

edit : pozabil sem omenit da ima siol dosti slabši vmesnik za tv od t-2 in sicer tale siol plus s katerim so nonštop problemi in je totalno nefunkcionalen. meni tale plus vmesnik obvezno vsaj enkrat na dan zašteka da morem pol resetirat stb.

Nazadnje urejeno:

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Je pa prednost pri siolu, kjer lahko obesiš tv-jev po želji brezplačno.....torej če želiš imet več tv bi priporočal siol

LP
Torus

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Noup, samo en TV bo.

Malo me moti dejstvo da je navadna telefonija pri T2 za doplačilo
rolleyes-1.gif
tisti dve simki sta mi odveč ker mi mobilca plačuje delodajalec, rabil bi edino en stacionarni telefon, da bi bil na njega dosegljiv z navadnega omrežja ali za telefonsko tajnico.

Ali pa eno simko vtaknem v "stacionarni mobilni" aparat...pa mi stoji v stanovanju in je to to. Edino za klicoče cenovno neugodno.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.444
425
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Predvsem zaradi vezave bi se izogibal siola.
za drobiž ti dajo bogastvo, ko ga vzameš ti ga pol vzamejo(programov) in dvignejo ceno (naročnino), ti pa ne moreš stran brez sankcij.
hvala lepa

Poznaš koga, ki ni mogel "stran brez sankcij"?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
sem vzel za forta. Sankcija, če prej prekine? 10€ administrativnih stroškov + kar preostane od sagema, ki ga z "vezavo" kupiš na obroke.

Če ga kupiš po redni ceni ni nobene vezave.

Me pa zanima, če za prekinitev razmerja tudi na T-2 računajo kaj stroškov?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
296
83
ja t-2 nič ne zaračuna zato se utaplajo v dolgovih..samo vprašnje cajta kdaj bodo objavili bankrot...
evil.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.444
425
83
Že n-krat je bilo povedano, da v siolovem primeru stranke lahko odstopijo od pogodbe brez plačila penalov.

Ampak nekateri kljub temu prilivate olje na ogenj in trdite svoje. Zato pa sprašujem, če pozna koga, ki mu to ni uspelo?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
No pa sem danes izvedel, da je T2 EDINA opcija optike na lokaciji
shocked-1.gif

Pa tudi to famozno LCD televizijo iz SIOL akcije sem si v BigBangu ogledal, za takojšnji nakup je cena 650€, tko da...