Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Da sploh ne govorim o čistosti zraka, ki pride v en iz sesalca.
Ta je porazna
, zato imajo zdajšnji modeli praktično vsi še dodatni filter, ki lovi manjši prah.
Meni osebno so najbolj enostavni sesalci za uporabi sesalci na vrečko..natakneš, in sesaš...vzameš iz omare, posesaš in vržeš nazaj. Po parih mesecih zamenjaš vrečko in to je to. Pri vodnem stalno dr.kaš vodo, točiš, zlivaš, vlečeš (imamo Hylo), pri 'Hepa' opicjah stalno pucaš tisti hebeni filter...15 minut sesaš, potem lahko pa še toliko čistiš filter..če ne po prvem sesanju pa garant po drugem. Da na koncu ne veš a si kupil sesalec zato da boš sesal ali se ukvarjal z njim.
Tako da..moj glas gre vrečki. Pogledaš za model, ki je dokaj množičen, čim dlje na trgu, kar ti bo garancija d aboš dobil vrečke..pogledaš še koliko stanejo vrečke (da te tam ne lupijo) in najbolje že ob nakupu vzameš 30 vrečk, pa imaš potem nekaj let mir. A na splošno se te reči tako malo uporablja, da dvomim da uspe kak sesalec sam od sebe crnit...če že se najprej polomijo priključki za sesalec.
(imamo doma sesalec Singer...po moje star že 50 let...načeloma na vrečke, a je mat na karton vrečke našila blago na zadrgo...da streseš ven, ko je zadeva polna...uporablja se za sesanja avta, sicer tuli ko svinja, a dela..torej sesa..ko ga rabiš ga primeš, posesaš in zabrišeš nazaj).