Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
router in apple tv sta dva centimetra stran, laptop pa pol metra
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
router in apple tv sta dva centimetra stran, laptop pa pol metra
Kakšen je pa potem izgovor, da nimaš vsega skupaj s kablom povezanega?
Citat:
laptop mora bit mobilen, poleg tega nima ethernet izhoda.
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Tako kot ti je že Torus napisal. Če povežeš Apple TV s kablom boš takoj podvojil prenos po zraku.
Sicer pa res če sta napravi ena zraven druge, ne vem zakaj ju nisi že v štartu povezal s kablom. Je veliko boljše in bolj zanesljivo. Meni se kaj takega zdi samoumevno.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
laptop mora bit mobilen, poleg tega nima ethernet izhoda.
Torej Apple, kaj pa drugega, veliko denarja za veliko zafrkavanja... No dovolj offtopica, USB/Thunderbolt-LAN adapter stane par €.
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Kabel je zakon, ne glede na to v katerem letu smo. Ni motenj in posledičnih izgub pri prenosu, zato ti video ne bo kockal. In če sta napravi ena zraven druge, ne vem zakaj bi te ta en kabel tako zelo motil. Itak imaš na Apple TV priklopljenih vsaj nekaj kablov (štrom in HDMI če že drugo ne). Sploh pa kot so že drugi znali povedati, je wifi zelo slab na kratke razdalje (torej antena zraven antene).
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Apple TV priklopi na router direktno, ta kbel se sploh ne bo videl. Jaz imam WAP300N in 3 računalnike, 2 telefona brezžično povezane + TV in Apple TV žično. 1080p stream dela tako kot more, tudi če druge naprave v tem času dostopajo do interneta. Zadeva dela komot 1080p tudi če so čisto vse naprave v omrežju brezžične.
Naj pa povdarim, da 1 teden ko sem bil brez mojega routerja sem priklopil Telemachovega TP-Link TL-WR740N in je stream 1080p delal čisto OK (pač rabi sekundo ali dve več za buffering, je pa potem delal tekoče celi 2 uri filma) če sta TV in Apple TV bili priklopljeni s kablom. Se pa je poznalo pri AirPlay mirroringu ki je bil sicer gledljiv, ampak opazna razlika.