Kateri rabljen avto kupiti?

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Brez skrbi majo kante po 300k z lahkoto
wink-1.gif
, na stevcu je pac vam ljubsih 160k.:D

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Kolikor sem na hitro pogledal so Mazde 6 ratale že presenetljivo ugodne. Kar se tiče pa nepokvarljivosti je pa mazda zagotovo na 1. mestu glede na tvoj izbor.

Ne vem, meni nekako oblika ne potegne sploh pa karavan.
lp

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.598
1.124
113
Titograd
Oblika je subjektivna, nekomu se dopade, nekomu ne, definitivno pa bi jo jaz osebno dal v ožji izbor oz. verjetno ob njej kar odpisal passate.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Jaz sem imel v ožjem izboru Mazdo 6 karavan in Passata karavan. Obeh modelov sem kar nekaj pregledal in na koncu sem se odločil za Passata. Pač sem dobil boljši primerek. Me je pa pri Mazdah zmotilo to, da so pod pokrovom motorja vse rjave. Vsi šravfki rjavi. Pa za volanom sem se počutil malo bolj utesnjeno.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.598
1.124
113
Titograd
Od očeta po skoraj 90k km ni nič po šraufih rjava, pač pa je imel garancijsko popravilo zadnjih blatnikov zaradi rje, baje standardna napaka.

Mene pri Passatih moti da je dosti uvoženih in imaš dosti več šans da dobiš kak škart. Pa tudi precenjenost.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Ja blatniki so bili pri vseh zamenjani pod garancijo. Vsaj pri slovenskih. Ima jo pa kolega iz Italije in blatniki niso bili menjani, tudi rjavijo ne. Je pa teh Mazd tudi veliiiko uvoženih. Predvsem iz ITA. Čeprav ni nujno, da je uvoženo=škart.
Moj Passat je iz DE in s tako opremo (exclusive) neuvoženega nebi dobil. Se mi pa zdi, da jim je v letu dni cena kar padla. Sedaj neko srednjo žalost dobiš že za 5k eur. Sam sem dal leto nazaj 7,5k eur.

Sicer pa pri nakupu rabljenih avtomobilov moraš vzeti v zakup, da boš sigurno naletel tudi na kak škart primerek. Jaz sem jih imel priložnost kar veliko videt (Passatov).
uf-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.598
1.124
113
Titograd
Saj pred časom sem tudi sam gledal passate, žal za 5k € ni nič pametnega. Uvoženi in neznana zgodovina, vrteni km stalnica, večinoma jih prodajajo cigani ali taki in drugačni mutiči, nobenega ki bi avto imel dalj časa v lasti, da bi lahko z računi pokazal in dokazal da je bil avto ok vzdrževan. Tak avto, ki bi si ga jaz upal kupiti je verjetno tam okrog 7k €.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Koliko pa kaj pijejo mazde 6 2.0 diesel? Servisi pomoje tudi niso dragi?
89kw; poraba od 7+ , servisi... jah zanjo bit kr dragi, sploh na pooblaščencu
wink-1.gif