Kateri program ki omogoča nastavitve omrežja?

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Pusti ga, saj ne da je pomembno ali si bo priznal ali ne ... smo ustvarjalcu teme odgovorili, pomagali, vse ostalo pa je brezpredmetno. V končni fazi sem tudi sam na provokacijo reagiral kot sem in je del krivde tudi na meni.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zdaj pa mi razloži no, lepo brez podjeb... zakaj si napisal svoj 1. post v tej temi? Ko se sploh ni šlo o tvojem telefonu, nimam pojma kateri telefon imaš in sploh ne veš kateri telefon ima KdoZ?

Potem bomo pa mogoče prišli kam in kdo je začel kozle streljat v tej temi.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
KdoZ ima N5, sej je lepo napisal.

Iz prebranega sem pa tudi jaz razumel, da je Igor lepo napisal, da obstaja program, ki deluje samo na S3 LTE (če se prav prebral iz napisanega) in če ima Kdo isti telefon, lahko uporabi prog iz G Play-a, če nima, potem ne...

South, odnehaj. Pusti osebne zamere pri miru
wink-1.gif

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Napisal je ZA tem.

Tebi osebno sem odgovarjal samo na izjavo, kako naj bi bil nakup takega aparata "zašitek" (beri spodnji citat)

Citat:
Sumim, da imaš telefon brez LTE 1800 in si se zašil z nakupom

Samo in samo na ta stavek sem ti jaz odgovoril spodnje (beri spodnji citat)

Citat:

Citat:

Citat:
Sumim, da imaš telefon brez LTE 1800 in si se zašil z nakupom

Dokler bodo naši operaterji na 800 mHz dejansko kaj ponudili bo tale moj strojček kar lepo odslužil svoje € na 1800 mHz kjer trenutno LTE v SLO je

Je bil pa primarni razlog za nakup, za korejo delanega modela, da je v času prodaje S3 EU sranja s samo 1GB rama ... ta je takrat imel 2GB in je EU model postavil na sramotilni steber v vseh pogledih.

In iz tega odgovora potem ti, meni sicer nerazumljivo kako, sklepaš, da je KdoZ moj alter nick, kar je roko na srce čista provokacija, na katero sem pač nasedel in se samo in izključno samo zato opravičujem. Zdaj pa z moje strani res konec, ker je tole kot, da se pregovarjam z ženo o tem kakšna je alcantra lila barva .... who gives a f.u.ck ......
rolleyes-1.gif