Kateri pralni stroj? Hitro, hitro....

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.072
107
63
Izgleda hud, ampak cena je malo tu mač... Za tistega iz outleta so pa že odgovorili, da je prodan, bo pa v nekaj dneh objavljen posodobljen seznam z outlet zalogo...
Res je hud.Ima pa vse te funkcije k si jih navedu.Istega imam jaz.Sam dizajn je drug...funkcije vse enake.
Ja tedensko posodabljajo OUTLET.Mislim da vsak četrtek.
Tam se vedo kaj najde...
Škoda,se nis odloču,in uzel tega WWR860 WPS.

• Všeč mi je
Reactions: tony

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.072
107
63
Po navodilih sodeč oba znižana stroja s ceno pod jurja nimata enournega programa in dodatnega izpiranja (imata predpranje, ampak to je nekaj drugega). Za te bomobončke je treba seči bolj globoko v žep...
Če boš kupil Miele.Glej,da ima stroj program QuickPowerwasch.
Omaka perilo tud z vrha.Ker ima dodatno kroženje vode.Perilo je hitreje zmočeno,lepo diši,se boljše izpere,lepo diši.In hitrejše vrtenje bobna.
Moj stroj to ima in je super.

• Všeč mi je

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.145
12.700
113
Kako si potem rešil problem z muckanjen cunj?

Se te bombončke lahko nastavlja samo prek appa?
vse nastavljas tudi na samem stroju.

mucke...mal se navadiš, mal pa je to kar je Jabe napisala. .. pac v startu je bil kr "šok" za ženko (men je itak vseeno, kak hodim okol :evil:).... pač star gorenje je pral kak je pač pral in kao tega ni blo. Čist možno da milko mal drugač stolče cote kot gorenc.
V glavnem , drugač pa BP.

• Všeč mi je

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.145
12.700
113
teb pač sušilec odstrani mucke imaš jih pa isto...sej si si odgovril. vodo smo dodali.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.520
7.903
113
Mucke so v filtru, ne perilu. Enako se hvala bogu zgodi z robcki in papircki v zepu.

P.s.
Papirnat denar btw, prenese vse...

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.520
7.903
113
500take je ze tezko dobit danes, jih vztrajno jemljejo iz obtoka, rak da ga nisem imela prilike prat. 50ke pa so rezilientne.

evo mojih čikue centov:
doma pralc in sušilc oba mičija, sušilc že kakih 10 let, ko je prevzel prestol po top loaderju brandt...do sedaj ništa, nobenih stroškov....Tm je in dela
pralc nekje 5,6 let tud ne vemo da ga mamo ... potem ko so velenska jajca crknila (pa so bila iz vrha lestvice) , smo pač vzeli njegovega bratca... , .nabil količine vode in izpiranj do fula da pere v vodi (čeprav že po defoltu ne škrtai z njo, ampak vseeno zihr je zihr) in to je to

Bil pred meseci serviser iz Etisa pri nas ker je ob neki nevihti (pa ne samo nam) skurlo elektroniko v napi (falmec). No ta dečko sicer servisira mičije, ampak je rekel da ga ponucajo za vse drugo šraufat ker milčiji se zlo redko kvarijo, v bistvu se kaj dost ne, in potem dečko ne bi mel kaj delat

je pa znanc sedaj v procesu opremljanja stanovanja šel v LJ gledat neke ploščice pa se je uzput ustavil še pri miletu češ če so res tolk oh in sploh..no ven je prišel s steklokeramiko (žena ne mara plina, indukcija mu ni) z dokupljeno garancijo..pač je šla ena plača. je gledal tud pečice, sicer tiste bottom, zna biti da bo tudi pečica mičijeva, ker so v primerjavi s konkurenco boljš narejene. Je pa znanec zaposlen v živilstvu, doma se kuha in peče vsak dan tko da ni nabavu ker pač piše mile gor

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan

Rikolus

Majstr
19. jul 2007
2.426
124
63
Saj veš da nisi imel garancije v Sloveniji in da je šlo za utajo DDV? ;)

Imel ta vikend podoben primer s povsem novim Gorenjem pri sosedi - zamašen stenski sifon in stroj javlja napako F2, če se ne motim, pač vode ne izčrpa - nam je enako delal Beko pred dobrim letom, je bilo treba stenski sifon po 20 letih zamenjat, pri sossedi je šel ščistit, naslednjič štema ploščice.

Težava je v novih filtrih v strojih, ki spustijo skoraj vso svinjarijo v odtok (šibice konkretno pri sosedi), zadrži res velike stvari.

Preveri tako da odviješ odtok s stene in napelji začasno v umivalnik ali WC školjko kaj ti je lažje, če dela potem, je to-to. Predvidevam, da si filter od stroja preveril najprej. ;)
V času nakupa nisem vedel, ker je bilo zelo na začetku njegovega delovanja. Potem je prišlo v javnost. Tko da ja. Sem imel srečo, da ni bilo treba jo uveljavljat.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj