Kateri pralni stroj? Hitro, hitro....

zakon

Guru
16. maj 2008
9.205
1.066
113
toti Maribor
Novejših Boschevih pralnih strojev ne morem komentirat, imamo pa doma 12 let starega 7-kg Boscha, ki ves ta čas dela popolnoma BP. Pa si z ženo včasih zaželiva kakšnega novejšega z inverterjem (predvsem zaradi glasnosti), ampak tale kar dela in dela. Itak bo pa zdaj v naslednjih dneh spustil dušo... :D
No ti imaš takega Boscha, jaz pa Gorenje. Ni vse črno-belo.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.366
166
63
Števce sušenja ima moj sušilc.Za pralnega še nisem nagruntal...oz še nisem raziskoval...Vrjetno ima...ker mam drugi model od najboljšega...
In kje imaš ta števc? Jaz imam en srednji sušilc (miele) in nikjer ne najdem. Pri prejšnjem softronicu (star cca 15 let morda kakšno leto več) je serviser kao prebral ta števec s svojo škatlico in se nekaj čudil. Sedaj na novem sem pa mislil, da bo to dostopno vsaj preko aplikacije. Sem naložil in zbrisal. Brez veze.

Smo pa menjali oba stroja v kompletu, ker se je pralni stroj spet pokvaril in moram potem najprej vzeti sušilca dol, da sploh lahko karkoli odprem in smo se odločili, da menjamo v kompletu. Za pralnega smo dobili del iz Nemčije in sem potem zamenjal in je komplet v kleti za kakšno nujno pranje ali/in sušenje. KEr miele kot miele se jasno tudi pokvari ;).

Jernej

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.712
4.995
113
Kupi AEG.

Sem po dolgem času spet nekaj kupil od Gorenja in sem že imel serviserja na obisku.

Mislim da enega izdelka niso sposobni narediti, da nebi nekaj crknilo, ni čudno da imajo na vratih njihove prodajalne kar oglas, da iščejo serviserje
.

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan in Rikolus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.099
7.359
113
Meni je seeviser or gorenja rekel da ali se isprsis za Miele ali za bosch, ali pa najboljse beko ker ima 5 let garancije

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan

Dawid88

Pripravnik
3. jul 2015
101
21
18
www.spoliraj.me
Imamo od AEG pralnega (star dobrih 5let) in sušilnega (star 6 let), za oba smo že imeli 2-3x serviserja... in na obeh 5 let garancije (na sušilcu je ravno pred kratkim crknila črlpalka če se ne motim, 80€ to popraivlo smo plačali), pri naslednjem pa raje po nov sušilec....

Tako da bolj kot znamko je smiselno gledati čim daljšo garancijo/podaljšano jamstvo in je to to, itaq je vsa elektronika narejena da po nekaj letih crkne....

Rikolus

Majstr
19. jul 2007
2.425
123
63
Naš BEKO pralni stroj že 14 let ropota in noče crknit. Edino pumpo sem zamenjal.
Sem pa kupil preko takrat velikega Oskarja iz DE višji cenovni razred.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.507
7.887
113
naša boškota 14 leta stara še kar delata, moram pa reči, da zadnji dve leti je dostikrat kaka malenkost. tok, da gre moj v etis ali kam (vse na zalogi) po tisti rezervni del za 10, 20€, pa menja in potem tista reč dela, dokler nekaj slično ne začne štrajkat. NIč kritičnega ne gre oziroma dragega, niti tok ne, da bi bila brez, vsaj ne več kot par dni. že če je treba razstaviti, to moj za vikend naredi, pa je pol mir... s tistim... naslednjič kaj drugega...

zamaši se pa skoz nekaj, izpraznite žepe ni niti okvirna smernica, najdem od vejic do kamnov, prašička imam kar gor na pultu... hvala bogu sušilec lepo v filter zbaše vse robče in papirčke...

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

luciano

Guru
3. okt 2011
1.902
945
113
MB

Priponke

• 1.jpg
    1.jpg