Kateri podatkovni prepaid na Hrvaškem za en mesec?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Potreboval bi nasvet in to je, kateri podatkovni prepaid paket na Hrvaškem vzeti za cca. 1 mesec. AP bi imel narejen na Samsung Galaxy S telefonu, ki mi leži v predalu, internet pa bi uporabljal na prenosniku.

Hvala za odgovore!

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
če imaš mobitel(telekom): Ht internet je 20€ za cel mesec do konec marca letos. paziti moraš da si prijavljen v pravo omrežje. Lani poleti sem uporabljal brez problema.
Drugače sem imel prej no imam še vedno pa Simpa(T-mobile). Pride pa 7kun/24h. Mi je tudi delalo brez problema samo je pa potrebno pa vsak dan posebaj na novo poslat sms.
Z ostalimi(tomato ipd) sam nimam izkušenj

Dejansko če preračunaš 30 dni po 0,9€(7kun) se ti bolj splača Telekom pa še mislit ni potrebno vsak dan posebaj. Se mi je že zgodilo da ko sem pozabil ponovno vklopit da mi je pri T-mobilu pobralo denar(torrenti so seveda vlekli dol).
Lp

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Če prav razumem teh 20€ ne šteje za 30 dni, temveč za koledarski mesec (oziroma obračunsko obdobje). Če si vklopiš 30. 1. velja do 1.2.
Na to finto je treba biti pozoren.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pa se omeniti je potrebno, da imas na voljo 1GB za pokurit... Ko to presezes, pa se hitrost zmanjsa na 384 kbps/64 kbps... Pri dnevnem paketu od T-Mobile ali VIP pa se mi zdi, da je omejitev 1GB na dan... Ce ne potrebujes ravno za kaksne "pozresne" vsebine (recimo TV ali radio preko interneta), bi moral 1GB zadostovati za 1 mesec...

Poleg tega se svetujem, da ce bos vzel Mobitelovo varianto, da si omejitev za roaming nastavis na 1€, da ce se ti slucajno prijavi v drugo omrezje, da ti ne bo nabilo prevec stroskov. Mene je to lani stalo dobrih 60€, ker se je MiFi, kljub temu, da je bil nastavljen na rocno izbiro omrezja, povezal v drugo omrezje (VIP) in sem v roku parih minut dobil SMS, da sem dosegel 80% in takoj zatem, da sem dosegel 100% omejitve... Privzeto je omejitev nastavljena na 60€...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Kaj pa Bonbon? Sam ga vedno uprablajm na dospustu, 3 kune na dan (za 300 Mb) - več itak ne ponucam. Je pa še opcija 90 kun (torej 13€ na mesec za 5 GB max (če prej pokuriš, pač aktiviraš novih 5GB) ...

MatoMan

Pripravnik
25. mar 2008
53
0
6
Nisem siguren, vendar mislim, da je potrebno opcijo na koncu meseca tudi odklopiti, drugače jo imaš vklopljeno do konca akcije, ali ?