Kateri ovitek?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Kaj se sedaj uporablja? Wallet, silikonski+folija za ekran, Purote za vn potegnt? Rabim za LG G3 S.

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
uporabljajo se vsi le sam moras videti kaj ti najbolj odgovarja

sam uporabljam silikon plus stekleno folijo, rad imam da ko je telefon na mizi takoj vidim kdo me klice, ne maram knjigic oziroma se manj zepkov

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
te so klasicni S line ovitki, jaz sem ga uporabljal kar nekaj casa potem pa sem se ga navelical
smile-1.gif
vseeno, vazno je odkje se poslje - anglija cca 1 teden, nemcija 3 dni (vsaj po mojih izkusnjah)

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Rad bi etui v barvi telefona (black gold), samo očitno ne obstaja, tako da bo treba prozornega. Transparent je malo "mlečen", crystal clear pa je čisto prozoren?
smile-1.gif

G3Sgold.jpg

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Crystal clear je običajno prozorna trda plastika, katera v roki precej drsi. Silikonov je več vrst, od mehkih, na katere se lepi prah in jih mimogrede snameš s telefona do preveč trdih, kateri prav tako lahko drsijo. Dobri, a žal dražji tovrstni ovitki so Spigen, Nilkin... S-Line modeli (silikon z S vzorcem na hrbtišču) so cenejši in navadno v redu, le pri nekaterih modelih aparatov stranske tipke skozi ovitek ne funkcionirajo najbolje. Na displey pa vsekakor kakšen "glass" (Panzer oziroma kaj podobnega) - neuničljivo.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.378
170
63
38
Problem s stranskimi tipkami sem jaz rešil z olfa nožem. Ni najlepše, je pa funkcionalno.
smile-1.gif

Če lahko izkoristim temo, ko se ravno govori o ovitkih. Iščem nekaj za tablico in me zanima kateri patent se bolje obnese. drugi ? Rad bi, da mi na mizi kolikor toliko stabilno stoji. Prvi se mi zdi bolj stabilen, drugi pa pomoje bolje zaščiti samo tablico...

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Jes mam pa prvo rešitev na ipadu in dela brez problema, lahko komot tipkaš po tablici. No če boš vsekal po njej se bo prevrnila.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Ni najlepše... Lepo povedano :) . Prva varjanta je okej pri originalnih ovitkih za japke (prejšnje generacije in usnjeni za Air), mogoče sem videl še solidnega od Trust-a, pa nekaj nestabilnih in lomljivih. Druga možnost je boljša zaščita in stabilnost, žal pa tudi večja dimenzija naprave.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.378
170
63
38
Hvala vsem za informacije. Sem naročil drugega, pa bomo vidl. Če mi ne bo všeč, bom pa drugega kupil. Saj niso tko dragi.
smirk-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Zanimiva filozofija - kupiš nekaj poceni in če ni ok, pa nekaj drugega poceni, morda tudi še tretjič. A ne bi bilo bolje takoj kupiti malo bolje, dati nekaj več (morda celo manj kot 2x, 3x poceni) ter imaš že takoj dober produkt/izdelek in ne bo problemov, da ti že sapica odpihne oz. prevrne tablico :)

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.378
170
63
38
Lej ovitka za telefon sem kupil 2 poceni in oba se odlično obneseta. Mogoče se mi tud pri ovitku za tablico "userje", mogoče pa ne. Mal je pa treba riskirat.
wink-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Lucky you! Si rojen pod srečno zvezdo
smile-1.gif
Držim pesti, da boš imel tudi pri ovitku za tablico srečno roko!

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Pri Nillkinu in Spigenu imaš samo hard case, vsaj za moj telefon na Ebayu drugega ni. Nillkin celo ne ščiti zgornje in spodnje stranice. To fino drsi po rokah?

nillkin-frosted-hard-case-lg-g3-black-a1283-700x700.jpg

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
splača se pogedati dbrand (jaz osebno sem sicer pri njih vzel zaščito za macbooka, ampak je super in verjamem, da bo za telefon pravtako odlična).

če denar ni problem, pa jaz predlagam original ovitke od same firme. ko sem imel še Samsunga, je vse funkcioniralo super in ni praskalo ohišja, ko sem imel potem iPhone 5C sem opazil, da ga je "neoriginalni" ovitek precej spraskal, v parih dneh uporabe. originalni pa je bil znotraj lepo oblečen v mehak material (kot nek fliš oz. velur) in je bil do takrat telefon kot nov.

sedaj imam na iPhone 6 originalnega usnjenega od Appla, je sicer 50€, ampak vreden svojega denarja in telefon dejansko odlično ščiti (plus da res super izgleda).