Kateri otroški voziček izbrati?

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Tole že zaradi tega, ker nima vrtljivih koles ni bog ve kaj...

Nimaš pojma in govoriš bedarije. Sprednja kolesa so lahko fiksna ali pa se premikajo in z njim manevriraš praktično tako kot 100% vrtljivimi kolesi. Še vedno velja za enega najboljših vozičkov na trgu in če hodiš na sprehod na deželo, na dopuste v peščene države, na počitnice kjer je precej mivke si s tem vozičkom car. Kot rečeno edina ena sama slabost je in to je velikost.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
JA Slalom pro je bil. Nič me ni motilo je pa hčero pri kakem letu. Sedalni del je narejen tako, da visi nazaj in to naši ni pasalo, da je bila tako nazaj. Sem ga prodal eni gospe in nabavil drugega, kjer je pa spet začela uživat v vozičkanju.

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Moraš vedet, da v tak voziček brez košare dojenčka doe ene 4h mesecev ne moreš dat.

zakaj ne?

Mi smo imeli samo Pilkota pa smo dva spravli skozi. Prvih par mesecev podložiš pregib s kako plenico, položiš noter dekico....pa imaš vse kar rabiš.

TAk da...Pilko + jajček (poljubnega proizvajalca) pa imaš vse. Vse ostalo je balast.

še to...po makadamu gre čisto OK...če te moti vrtenje koles, jih fiksiraš in pičiš. Res pa je,d a če se šoder udira da potem ne gre..samo tam tudi z ostalimi (in ženskim porivanjem) nimaš kaj početi.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.393
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
hartan

Se pa P3 bolje zloži, čeprav v Yarisa ne gre, ker je predolg.

Lp

v tastarega yarisa gre

Za starega ravno govorim. Je pa treba sedalo ločit od podvozja.
Podvozje v prtljažnik, sedalo na prednji zic ali pa po visokem v prtljažnik.

Lp

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
hartan

Se pa P3 bolje zloži, čeprav v Yarisa ne gre, ker je predolg.

Lp

v tastarega yarisa gre

Za starega ravno govorim. Je pa treba sedalo ločit od podvozja.
Podvozje v prtljažnik, sedalo na prednji zic ali pa po visokem v prtljažnik.

Lp

Ne vem pri nas gre notri. Je pa zadnji sedež malo bolj naprej

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik pigor pravi:
Teren bo različen, večinoma utrjene poti/asfalt, sem pa ke pa tudi kak izlet po makedamu ali na kako višjo izletniško točko. Ne maramo 3 kolesa, pa voziček mora biti dokal "lahek" za nosit, ker stanujemo v petem nadstropju brez dvigala, ni pa možno vozička pušlat nikjer na dvorišču/hodniku. V izbiro so prišli nekako trije modeli, zanima pa me, če ima kdo kaj izkušenj s katerim od le-teh:

Switch Tri-Fix Modularni sistem

P3 Tri-Fix Modularni sistem

Vse našteto zgoraj je nepraktično teško in nerodno.
Moja izbira v tvojem primeru:
Voziček Buzz 4 + maxi cosi + car cot košara z ravnim dnom če se boste fural z malim pozimi sicer pa je to zadnje tvoja izbira.

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Citat:

Vse našteto zgoraj je nepraktično teško in nerodno.
Kje boga si pa to pobral, da je sistem P3 in podobna konkurenca "težka"-predvidevam da za nositi. Ne me basat s tem.
bonk.gif

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
testni: Če mene vprašaš tale buzz v verziji z jajčko ni ravno primeren za novorojenčka. Si ne predstavljam, da bi svojo hčero vozil par ur zvito v jajci. Potem se že raje odpovem kaki večerji in kupim še mehko košaro.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
testni: Če mene vprašaš tale buzz v verziji z jajčko ni ravno primeren za novorojenčka. Si ne predstavljam, da bi svojo hčero vozil par ur zvito v jajci. Potem se že raje odpovem kaki večerji in kupim še mehko košaro.
Sicer pa ima velika kolesa,odlikuje ga majhna teža (12 kg) in majhne mere zloženega vozička (80 x 20 x 60 cm).
Cena pa je nižja (košara voziček + jajček) kot Switch Modularni sistem Tri-Fix. Izbira je pa od tistega ki je spraševal. Jaz sem samo svoje mnenje podal.

Košara je stvar posameznika. Ene pravijo da je super druge pravijo da je ne uporabljajo...Ne vem naj vsak naredi kakor se mu zdi najbolje in naj ob tem ne obsoja tistega, ki ni naredil tako kot mu drugi velevajo.Sicer sem osebno za košaro.
Mi smo zrasli v "gajbah" in fičotih pa nam nič ne fali
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

pigor

Zelenc'
4. jan 2009
7
1
1
Hvala vsem za pomoč, na koncu sem se odličil za I'coo plasma 7 Moonlight black. Ima večja kolesa, kot P3, pa vendar manjša in ne napihljiva. Tudi stoji precej bolje kot P3 in podobni, brez zvijanja ogrodja. Res da je malo težji, se pa lepo razstavi in ga ne bo take panike ga nosit po stopnicah.

Pa še dobro ceno sem dobil, 260€ za novega iz nemčije. Pri nas je 400€.

41bwlprSbkL._SL500_AA240_.jpg

Zdej pa ali bom kupu še košaro, ali mehkejšo ali tršo se bom pa še odločil.