No pa "naša" izkušnja.
Imamo 6 mesecev prakse z CAM COMBI FAMILY TRIS vozičkom. Link
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188416.
Po ceni 420 eur (dejansko s popustom 400 eur). Dobiš vse kot pri PegPerego P3 vozičkih.
Sprva sem bil nasprotnik celega kompleta (s "posteljco"). Izkazalo se je, da je posteljca priročna in se ti zdi bolj primerna za spanje dojenčka v prvih 3-4 mesecih, ko ti dejansko na vsakem sprehodu zaspi. Je pa nerodno in težko nositi to posteljico po ozkih stopnicah.
Posteljica torej koristna (ampak ne za v trgovino). Lupinica za v trgovino, prevažanje ipd. Sam športni sedež (tudi v kompletu) pa je bil pri nas sedaj pri starosti 6 mesecev uporabljen prvič. Voziček se s športnim sedežem tudi zloži v marelo, ampak malenkost na trdo. Pa tistih par cm v prtljažniku twinga več ni prostih.
Kolesa pri teh vozičkih (tudi Pegperego) so sicer mehka niso pa na zrak. Kot že nekdo omenil : za 20 metrov po makedamu da, več pa ne. Dobesedno te premetava z vozičkom sem in tja.
Sama konstrukcija vozička (podvozje-osnova) se mi zdi zelo pametno in praktično. Mi smo morali še paziti pri nakupu, da samo ogrodje zloženo gre v prtljažnig R. TWINGA. In gre ,.... za las
Če bi avto dopuščal voziček z gumi kolesi (+4 kolesnik) bi verjetno šli v tak nakup, ampak hej ... Ne bom šel avta zaradi vozička menjavat
.... čeprav je vrednost malo ne tam...