Kateri nov Samsung do 200€

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Za mamo iscem nov aparat. Zeli imeti Samsung, sam bi raje htc ali lenovo.
Kaj od Samsungov predlagate?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Cene si pa sam poišči
wink-1.gif
http://goo.gl/MyRZmq
To je izbor telefonov, ki imajo najmanj 16GB internega spomina in 1.5GB rama, oz raje išči z 2GB!! pa lollipop 5.1

Vse kar je slabš, je škoda denarja in živcev, potem boljš kaj rabljenga na bolhi vzet...
Če boš upošteval zgornje nasvete, je tudi samsung čisto ok;)

mayk

Pripravnik
7. nov 2007
261
0
16
44
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Cene si pa sam poišči
wink-1.gif
http://goo.gl/MyRZmq
To je izbor telefonov, ki imajo najmanj 16GB internega spomina in 1.5GB rama, oz raje išči z 2GB!! pa lollipop 5.1

Vse kar je slabš, je škoda denarja in živcev, potem boljš kaj rabljenga na bolhi vzet...
Če boš upošteval zgornje nasvete, je tudi samsung čisto ok;)

njegova mama verjetno rabi vse to kar si napisal?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ne rabi ona. Rabi telefon, ker brez tega tolk slabše dela in rabi njen sin, ker bo brez tega žiučnga fasu in googlal, kako spravit aplikacije na kartico, zakaj telefon jamra, da ima premalo spomina, zakaj una apliakcija ne dela...

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik mayk pravi:

Full si pameten ja
bonk.gif

Ti bi rabil ene 10 GB rama da ne bi govoril takih traparij.Če ne veš za kaj se gre bolje da si tiho.
grims-1.gif

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik mayk pravi:

Full si pameten ja
bonk.gif

Ti bi rabil ene 10 GB rama da ne bi govoril takih traparij.Če ne veš za kaj se gre bolje da si tiho.
grims-1.gif
ker so vse mame power userji telefonov ane...

moja uporablja točno 7 aplikacij: telefon, sms, gmail, fotoaparat, galerija,kalkulator, internet, viber

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik mayk pravi:

Full si pameten ja
bonk.gif

grims-1.gif

moja uporablja točno 7 aplikacij: telefon, sms, gmail, fotoaparat, galerija,kalkulator, internet, viber
Tvoja je že napredna ...
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik mayk pravi:

Full si pameten ja
bonk.gif

grims-1.gif

moj tast tut. Sam pol pa jst poslušam, zakaj ne more navigacije imet, pa zakaj more vsake tolk cajta slike iz vibra brisat...
Pač je bil takrat pameten, pa je poslušal prodajalca (namest mene) in mu je prodal nek šit od telefona, ko sem ga iz škatle uzel, me je vse minilo.. On se pa za 2 leti vezal
bonk.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Moj fotr tud. Pri 70 desetih si omisli pametni telefon. Uporablja samo telefon, FM radio, glasbo iz SD, ene 5 SMS na mesec, morda kaka fotka občasno Skype in Viber. Bolj mu tupim naj kak MS Lumia vzame, bolj je bil pameten in vzel jajce od M4 Aqua. Pa ta telefon nima spomina nič, naložli smo viber in Skype pa jamra da ni prostora. Prestavili vse kar se je dalo prestavili na mSD, pa še kr jamra, da ni placa.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
M4 Aqua ni slab telefon, samo ne smeš vzeti 8GB (za uporabnika ostane manj kot 3GB), ampak 16GB. Če je vzel 8GB in res ne uporablja nič razen Viber , skype, FM radio mu ostale programe in nesnago briši, tistih, ki se ne da pa disablaj.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
ja je 8 giga, 16 takrat še ni bilo. Ni pa nek presežek. recimo smo probali igro Piano tiles ali nekaj takega. šteka vse na ful. Ni vreden tega denarja, pa da se na glavo postaviš. V tem rangu, za penzionista za viber, skype, itd je WP mercedes proti tem androidom.