kateri model je namesto nokie e6?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
mobitel in teleray sta prenehala prodajati nokio e6. baje je vse prodano. kateri model je (bo) prisel namesto nokie e6? (pri simobil-u jo recimo se imajo, samo je cena precej visja od mobitela)

je se kaksen drug telefon od nokie, da ima odlicen fotoaparat (kot recimo e6) in klasicno ali qwerty tipkovnico?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Žal Nokia nič ne planira v tem segmentu. " Navišje" kar imajo z Qwerty je Asha 303, oz klasična C5-00.2 da je mal boljši foto zraven.

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Tudi jaz že nekaj časa iščem zamenjavo za mojega E72, do sedaj še nisem res našel nobene ta prave zamenjve, peša mu po 3 letih intenzivne uporabe baterija. Smo imele v službi kar nekaj telefon na touch screen, pa se nam ni obnesla zadeva,pa smo prešaltali nazaj na telefone z fizično tipkovnico. Koliko spremljam zadevo , je verjetno sploh ne bo ...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Žal bo menjava za E72 kar E6. Enako velja za erciksa - kupiš enak telefon pri kakem drugem trgovcu.

Mejbi lahko pogledata SE Xperia Mini Pro. Je sicer čisto drugačen koncept telefona, ampak glede na to, da ima qwerty in da razen po debelini spada med mikro cegelčke... mogoče se vama bo dopadel.

Otherwise ignorirajta moj predlog.

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Sem prav premišleval o tem telefonu, in mislim, da bo to definitvoodlična zamenjava za mojega E72. Upam, da še ga sploh prodaja predvsem M@ , da ga ima še na zalogi.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Kot kaže je E6 žal res zadnji resen telefon svoje vrste (full hw qwerti in ta oblika), kar se nokie tiče. Tudi sam bom kmalu pred težavo kaj kupiti za naslednji telefon, ashe so pa v primerjavi z e72 ali e6 bolj igračke (plastika, OS).

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Tudi sam sem pred kratkim reševal identično težavo. Potreboval sem zamenjavo za Nokio e71. Odločil sem se za Nokio E5 in naredil konkreten korak nazaj. :-( Ampak drugo žal ni bilo dobavljivo, E6 pa se mi je zdela predraga, pa kolikor sem sedaj imel priliko sprobat tudi tega, lahko rečem samo hvala bogu tako.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Tudi sam sem pred kratkim reševal identično težavo. Potreboval sem zamenjavo za Nokio e71. Odločil sem se za Nokio E5 in naredil konkreten korak nazaj. :-( Ampak drugo žal ni bilo dobavljivo, E6 pa se mi je zdela predraga, pa kolikor sem sedaj imel priliko sprobat tudi tega, lahko rečem samo hvala bogu tako.

potemtakem je e71 boljsi telefon od e5?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Da, kvaliteta izdelave in izbira materialov je slabša pri E5, potem je tudi kamera slabša čeprav obljublja 5Mpx ločljivost, ampak je v resnici morda 2Mpx, pa še ostrenja nima, kakor e71, tako da so slike ološ. Nekaj osnovnih funkcij manjka, ki so bile pri e71, kot rečeno, korak nazaj!

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Se malce povpraševal po tem SE Xperia Mini Pro pri M@ . Izbrisan iz obličja zemlje :D izgleda , da se bom moral odločit nabavit zaslon na dotik. Sem gledal nekaj z Lumio 920. Nevem zakaj ,do sedaj (se pravi Nokia E729) še nisem imel Nokie dlje od 3mesecev, sedaj po tem telefonu(E72) me vleče ponovno nazaj na Nokio. Mislim, da bo kar dobra izbira.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
HTC ChaCha?

BB9900. Ali pa BB9790. Moja je prešla iz E6 in je ne vleče nazaj... Ampak za tapkanje je pa 9900... Aja, če ne vzameš BIS, dela internet, SMSi in tudi MMSi. Maili pa na žalost ne, ampak tako pač je.

Jernej

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:

Tudi jaz se bojim dneva, ko bo treba menjati E71 za kakšno touch skropucalo.
Kupil sem novo baterijo in spet drži teden dni, vendar nekoč bo prišel ta dan...

Gledal sem že SE Xperia GO, vendar bi le imel raje tipke.

Očitno torej E6 ali kaj drugega sploh še obstaja na tikpke?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni se še zdaj kolca včasih po E71 in 72... Ko je baterija držala teden dni, ko je delalo vse 110% zanesljivo.

Samo kaj, ko jo je čas povozil in je bilo recimo brskanje po internetu pravi podvig.

Če pa nekdo rabi samo za klicanje in sms pa zagotovo en najboljših telefonov vseh časov!