Kateri je telefon za starejše pri Mobitelu?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Jablotron. Fiksni telefon, ki se povezuje preko mobilnega omrežja. Še slepi ga znajo uporabljati. Itak je način klicanja tak, kot pri navadnem telefonu.

Alisha

Pripravnik
8. nov 2007
36
0
6
Citat:
Uporabnik telex pravi:
O F3 se nikakor ne morem strinjati. Mama je končno dobila telefon s katerim lahko SAMO kliče mene, sorodnike ali prijateljice. Številke vidi brez očal, tipke so velike, SLO številke so cele na ekranu, osebne številke sem ji nastavil na hitro izbiro (tipke 1..9),
Nastavitev telefona ne bo nikoli spreminjala (pri F3 brez mene tega ne more narediti niti po nerodnosti), v tujino ne kliče (dolge številke), kaj je kamera, imenik, SMS, WiFi... pa je sploh ne zanima.

Skratka idealen telefon za osebe, katere niso odraščale v elektronski dobi.

Se popolnoma strinjam s tabo. Vsi poudarjate, kako je pomembna velikost črk, ampak to ni edini problem. Za starejše je res pomembno, da je čim manj funkcij in da jih kake dodatne tipke ne begajo. Mora bit "simple k' pasulj" in mislim, da je F3 definitivno simple za uporabo.
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Jablotron. Fiksni telefon, ki se povezuje preko mobilnega omrežja. Še slepi ga znajo uporabljati. Itak je način klicanja tak, kot pri navadnem telefonu.

Manjka mu samo fotoaparat z AF, flash, FM radio, slot za razsiritve (brez slusalke), da bi bil v enem kosu in lucka, sicer pa ima vse drugo
rolleyes-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
bi želel še glasbeno željo,...
telefona zate oz. za tvoje bližnje pač še ne delajo,... sploh ob predpostavki da naj bi stal 100€ v prosti prodaji,..

b

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Eh Borovnica. Saj poznava naše ljube uporabnike. Vse bi zastonj, najnovejše direkt iz razvojnih laboratorijev pa še potem bi jamrali. Po moje bi morala SImobil in Mobitel rukniti 50% podražitev vsega. Kakšnih 200.000 bi jih ušlo Tušmobilu, z ostalimi pa bi zaslužili toliko, da bi se kar bliskalo. Folk bi se pa hitro navadil.

Sweet dreams...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
bi želel še glasbeno željo,...
telefona zate oz. za tvoje bližnje pač še ne delajo,... sploh ob predpostavki da naj bi stal 100€ v prosti prodaji,..

Je 400 EUR premalo za napisano ? Ce odmislim velike fonte, se tak telefon prodaja za 135 EUR v akciji pri najdrazjem operaterju oz. za 200 EUR brez obveznosti (Bolha). Jaz nisem nikjer napisal da mora biti cena 100 EUR v prosti prodaji, napisal sem, da ni tezav, ce je cena recimo 400 EUR, da pa ne bi protestiral, ce bi bil na voljo z vezavo za nizjo ceno.

Kje so zdaj ti mobilniki z ogromnimi fonti - menda se ja najde nekaj v vsakem segmentu, ne samo v tistem povsem oskubljenem vseh funkcij, ki jih imajo drugi (normalni) telefoni ?