kateri je pravi

N_touch

Zelenc'
20. maj 2008
22
0
1
hej,
kopujem fotoaparat za nekje do 250€, mam u mislih nasledne modele,
Canon PowerShot SX100 IS
Canon PowerShot A720 IS
Canon IXUS 80 IS
Canon IXUS 75

vaša pomoč bi mi prišla zellu prov, usaka informacije je dobrodošla, tud za druge firme
je pa bol za domačo uporabo, sm glih nek šrot pa ni treba d je.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
IXUS meni osebno ni všeč zaradi baterije - imam raje AA, da jih lahko kupim na vsakem vogalu, če mi na potovanju crkne baterija, dodatne za IXUS pa so drage. Pa tudi težje ga je držat kot PS (je pa seveda priročno, da je majhen).

Drugače pa je 720 za domačo uporabo čisto dovolj, SX100 moraš že znat ''izkoristit''. Je pa res, da je razlika v ceni majhna in če ti ni težko dat 30€ zraven kupi SX100. Če ne drugo boš imel manjše probleme z rdečimi očmi, ker je bliskavica dvignjena.

In ne, Canon definitivno ni šrot. Osebno sem pristaš njihovih fotoaparatov, ker me do sedaj še noben ni razočaral (zdaj imam tretjega - A530) in jih tudi vsakomur z veseljem priporočam - od najcenejše A4xx serije do EOS profi serij.

ant

Pripravnik
izbira je povsem tvoja > če potrebuješ manualne funkcije potem a720 ali sx100, če pa hočeš majhno stverco za v žep, potem pa ixusa. sam imam ixus 65 in sem zelo zadovoljen. slike bodo pri vseh na približno podobnem nivoju, torej SUPER
smile-1.gif

N_touch

Zelenc'
20. maj 2008
22
0
1
hvala usem,

jutri bom ponmosni lastnik
cheer.gif

nahrung002.gif
Canon PowerShot SX100 IS