Kateri "internetni" ponudnik za TV?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.515
6
38
Te razumem. Vseeno ti bom pa napisal
wink-1.gif
Prestavi na Hustler za tri minutke, more začet delat vse...

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.515
6
38
Digitalna. Stvar je malo zakomplicirana, kar se aktivacij kartic tiče in naročniška služba pri pogodbi včasih narobe, napačno ali pa sploh ne aktivira kartice. Žal pri toliko naročnikih se pač tudi to zgodi, ni pa opravičilo, vem. Po posredovanju glavnih kar se digitalne tv tiče je napaka pri gospodu Nitroo sedaj ugotovljena in odpravljena. Močno upam...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.977
113
Aha...
wink-1.gif

Predvidevam, da delaš tam, zanima me slednje: doma imamo 3 TVje, dva sta na kabelskem, 1 je pa trenutno na amis TV in ni do njega vlečenega kabla od kabelske.

Kako zadevo urediti, da bi šlo vse preko digitalne TV od UPC?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tak, da vzameš trio, dobiš zastonj en digitalni sprejemnik, dva pa še kupiš (pri njih oz. bolha / ebay). Do tistega, ki ima Amis, pa bo treba potegnit kabel, ni druge (kabelska mora biti preko bakrenega koaksialnega kabla).

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.515
6
38
Odvisno od paketa, en sprejemnik že dobiš zraven. Če vzameš še dva dodatna je to plus 4 evre na mesec. Po mojem še vedno ceneje, kot da greš sam kupit dva?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jah zato pa sem ga kupil preko Bolhe. Poleg tega pa so stari Kaoni glede slike dosti boljši od Handanovih, ki jih zdaj prodajajo/podarjajo. Edino HD možnosti nimajo, ampak se ne sekiram zaradi tega.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.977
113
Aja...to je potem vseeno kater sprejemnik? Ker pri "glavnem" TV bi se rabil tisti "taboljši" HD + snemalnik...za ostala dva pa se rabi le toliko, da dela slika + teletext
smile-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Čisto vseeno je kateri sprejemnik je, samo da podpira DVB-C. Lahko je tudi vgrajen v TV, TV Tuner za računalnik...

''Taboljšega'' pa dobiš pri naročilu trio paketa (oz. duo mislim da tudi, samo kolikor vem si rekel, da rabiš trio).

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Ne še vedno ne dela... pa je tudi ni treba popravljat... kot sem rekel ne dela 5 do 6 kanalov od 104, delajo pa vsi ki jih rad gledam... tako da je zadeva ok.... GSmobil res ne popravljat....
Tudi ni namen mojega pisanja teženje. Je samo odgovor na vprašanje v naslovu.
Drugače pa Darjan nagaja digitalne tv, internet in telefon delata brezhibno in sem z njima zelo zadovoljen.
Nimam pa pojma kako zadeve funkcionirajo pri drugih ponudnikih. Kakor gre ljudski glas ni bistveno bolje. Se pa pozanimaj iz prve roke...

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.515
6
38
Nitroo: potem te pa še zadnjič morim: prosim številko kartice, ki ima zaklenjene programe. Verjemi, da BOMO uredili, samo to mi še posreduj. Pri tako močni stranki pač ne bomo odnehali, dokler ne dela čisto vse 100%.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.977
113
Kakšen kabel, pa je potrebno vlečti? Je to še vedno klasični "koaksialen", ali obstajajo kakšni bolj "kompaktni" kabli. Namreč ni variante, da speljam dol koaksialca, razen, če obstaja kakšen bolj "mehki in tanki" kabel, da se ga napelje skozi staro napeljavo za telefon.