Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:
Hvala za odgovor. Trenutno ne mislim povečevati budgeta, saj daleč od tega, da bi bil kakšen hud audiofil...
primerjava:
Philips HTB5540d
Pioneer HTP072 + predvajalnik BDP160
Mogoče kdo pozna?
Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Brez centra je ok ? Nebi rekel ( razen če poslušaš samo stereo zvok preko tega sistema ) !
Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:
Hvala za odgovor. Trenutno ne mislim povečevati budgeta, saj daleč od tega, da bi bil kakšen hud audiofil...
primerjava:
Philips HTB5540d
Pioneer HTP072 + predvajalnik BDP160
Mogoče kdo pozna?
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Philips je zanič, kar se tiče kvalitete zvoka. Pri drugem kompletu pa ti manjkajo zvočniki
Za zvočnike se včasih splača pregledat bolho, jaz sem pred kratkim našel nerabljene Infinity Primus 5.1 smešno poceni.
Citat:
Uporabnik alfie pravi:
Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Brez centra je ok ? Nebi rekel ( razen če poslušaš samo stereo zvok preko tega sistema ) !
Če že je problem pri budgetu, bi bilo brez centra tudi ok, je pa seveda razlika ogromna, da ne bo pomote, še posebej pri igrah ali filmih.
Lp
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Da se še jaz pridružim tej n-krat prežvečeni temi.
Se ravno odločam, da bi vzel SONY BDV-6100 , cena okoli 400 ojrov.
Za Blueray se mi ne gre skoraj nič, mi je pa všeč ideja o WiFi in BT povezljivosti z računalnikom ali pametnim telefonom, da s teh naprav predvajam glasbo in filme.
Všeč mi je tudi estetika zvočnikov, da niso ravno tiste velike lesene škatle, ker v stanovanju ne bi OK izpadlo po izgledu.
Nisem audiofil, da bi zapravljal milijone na tem, imam pa rad dober price/performance.
Ali kdo drug pozna boljšo rešitev za enak denar?
Hvala za pomoč.