Kateri frizer?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Prizeraj Kodrček (je v fužinah :D) je dobr. Dela tud moja teta tm in obvadajo tiste ženske tm.

Če bi ti delala sestrična bi šli mogoče celo pogledat...
evil.gif

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Frizerje menjam ko gate-rada probavam nove stvari. Trenutno imam enga v Domžalah (snip-snap), katerga mi je predlagala Babette, za enkrat sm zadovolna, najslabšo frizuro kdaj koli so mi pa nardil pri Miču pri kongresnem trgu--->tja nikol več pa da dobim bon zastonj! Drugače pa me neka kolegica prepričuje naj grem probat k Stevotu , kjer dela nek Aleš, ki baje raztura...moj problem pa je da trenutno nimam 70 evrov za pranje in striženje...bomo pa enkrat zagotovo probal!
cool-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Frizeraj 200 m stran od bajte.
Žensko striženje - 16 evrov (za moške ne vem
evil.gif
).
Ni treba zakurblat avta, se zezat s parkingom,... ampak grem, ko mi sede, skoraj v copatah.

Je pa res, da ne hodim po Miss Hawaii prireditvah, da bi rabla n različnih pramenov barve, nevem kakšno stopničasto striženje in tiste umetne lase, ki ti jih nalepijo na glavo (prevod - kredit za frizerja).

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Važn, da se papa na študentske bone in da mami da denar.
(brez zamere, madam pomaranča, ampak moraš imeti res dober razlog, da ta denar zmečeš za frizerja)

Ales

Pripravnik
7. avg 2007
403
3
18
Lichtenwald
Za ta denar se jaz celo leto strižem, pa me frizerka čisto solidno ostriže. Pa ne na 2 mm, pa samo z mašinco....

Pa kaj je šampon pri njem tako drag al kaj? So vštete še kakšne "posebne" usluge oz. prijemi
confused-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Važn, da je bila pri Stevotu.
grin1.gif

(pustimo detajle, da je bila naslednje jutro frizura enako poležana, kot pri vseh ostalih, ki se strižemo za 15% te cene
wink-1.gif
).

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Ja lepo takim, ki se rodijo s kartico v rokah.
smile-1.gif
Jst dam za svojega 7€ in sm prav zadovoljen z njim. V ta frizerski salon pa hodim že cca. 15 let in bom še hodil (vsaj dokler je ta garda frizerjev in frizerk). Je pa ta salon v KP in ne v LJ.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik madam_orange pravi:
Drugače pa me neka kolegica prepričuje naj grem probat k Stevotu , kjer dela nek Aleš, ki baje raztura...moj problem pa je da trenutno nimam 70 evrov za pranje in striženje...bomo pa enkrat zagotovo probal!
cool-1.gif

Aleš dobro striže...boš pa čakala, da prideš na vrsto, ker se vsi hočejo pri njemu strižt.

Aja, pa glavo stran od Biljane tam.
wink-1.gif

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Važn, da se papa na študentske bone in da mami da denar.
(brez zamere, madam pomaranča, ampak moraš imeti res dober razlog, da ta denar zmečeš za frizerja)

Nič ne zamerim. Pri meni se ne papa na študentske bone ker sm še dijakinja in tut mami ne financira teh zadev, financiram si jih lepo sama. To je pač neka zadeva s katero se rada razvajam in mi velik pomen! Res je da so te frizerji dragi, je pa res tut to da redno obiskujejo seminarje in te seznanjajo z novostmi! Za tisto "normalno" ceno se lahko pri navadnem frizerju celo življenje strižem isto in prav nič moderno in odštekano, pri "dražjih" pa se pri istem frizerju lahko vedno drugače postrižem! Res da je malce drago, ne vem pa zakaj bi se šparala, živim namreč le enkrat! Baje!
cool-1.gif

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Drugače pa me neka kolegica prepričuje naj grem probat k Stevotu , kjer dela nek Aleš, ki baje raztura...moj problem pa je da trenutno nimam 70 evrov za pranje in striženje...bomo pa enkrat zagotovo probal!
cool-1.gif

Aleš dobro striže...boš pa čakala, da prideš na vrsto, ker se vsi hočejo pri njemu strižt.

Aja, pa glavo stran od Biljane tam.
wink-1.gif

Hvala za potrditev! Vedno bolj me vleče tja!
smile-1.gif

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Citat:
najslabšo frizuro kdaj koli so mi pa nardil pri Miču pri kongresnem trgu--->tja nikol več pa da dobim bon zastonj!

Hja,mene pa tam ena striže že več let in je vsakič prav KUL.
cool-1.gif

Še niti enkrat se ni zgodilo,da bi bila z rezultatom nezadovoljna, kar se mi je pa dogajalo ves čas preden sem našla to frizerko.

Cena je pa malo manj kul: 30 eur za striženje in pranje.

Zdaj,ko imam po novem painting,me bojo pa še za to gulili.
frown-1.gif
Ampak na srečo je s paintingom tako,da se ne vidi narastka, pa striženje rabim na ene 3.5 meseca ali na 4 mesece.... Skratka...za občasno se še nekako preživi to ceno.