Kateri ekskluzivni telefon za žensko?

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Ne vem, kaj je narobe s tem, da nekdo NE RABI TELEFONA, kjer ob nakupu dobiš zraven še celo biblijo z navodili za uporabo vseh tistih funkcij, ki jih večinoma ne potrebuješ.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.089
3.593
113
41
Lj
Kaj pa če se en str model telefona oblepi s parimi bakovci po 500€ ? Tko bo namenjen dvojen namen, telefon bo preprost, brez nepotrebnih funkcij, polega tega pa bo izpolnjen še "nek se vidi raskoš" pogoj.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik baufix pravi:
Ne vem, kaj je narobe s tem, da nekdo NE RABI TELEFONA, kjer ob nakupu dobiš zraven še celo biblijo z navodili za uporabo vseh tistih funkcij, ki jih večinoma ne potrebuješ.
Potem pa Nokio 1680
evil.gif
joke
Saj vem, telefon mora zgledat
smile-1.gif
Kaj pa kakšen Blackberry?
BTW: S svojimi posti sem hotela povedat, da je trapasto na splošno rečt, da HTC ni za ženske
13.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Itak, da HTC ni za zenske
evil.gif

baufix, bauhaus, baumit al kaj zaen knauf si.. vzam 8800 pa je mir..

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik baufix pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ker vidim da si BMW (big money waster), kaj pa kak HTC? Nek se vidi raskoš!

Ne vem, v čem vidiš problem, če hoče nekdo kupiti malo dražji telefon?

Niti slučajno ne vidim problema! Le pogumno! Tut sam sem babi kupil iphone, ki je sicer približno pol tvojga budgeta,
ampak tut jaz nimam kajena
smile-1.gif

jaz bi ji kupil Gresso če mi to nebi predstavljalo malo preveč denarja za mobitel,... Naj ma, zakaj pa ne.

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik baufix pravi:
...se mi zdi, da sem našel (vsaj na netu).
Ko mi je Mosserro predlagal Nokio 8600, sem malo pobrkljal kaj imajo dobrega, in evo: Nokia 8800 Gold Arte.

Samo še ceno pri nas izvoham...

Moja sodelavka jo je imela Nokia 8800 Gold Arte (kot poslovno darilo, da ne bo kdo mislil, da sem se jeszt skeširu) pa je ni bila ravno vesela razen lepote in kakovosti je vse bolj
crazy1.gif

Tako, da misli tudi na to.