Kateri DVD/DIVX player

andyman

Zelenc'
20. mar 2008
29
0
1
ki ima USB vhod, Optični audio izhod in pa "kulturne" podnapise, za malo denarja mi priporočate??

Preiskusil sem:
Hyundai DVX669B - podnapisi katastrofa (minimalni), DVD-je pa bere itak samo originale - vrnil isti dan

XORO HSD 8430 - podnapisi še kar OK, branje DVD-jev katastrofa (original OK, pečene zelo selektivno, večinoma kar napiše BAD DISK, DUALE bere pogojno le do tam, ko "gre" na drugi layer - potem pa tema), rabi pa za vsak DVD zelo dolgo, da ga sploh naloži...

Moja stara Yamada 6700 bere vse omenjeno BP, je pa težava v tem, da bo verjetno počasi omagala (premikajoča se črta čez televizijo med delovanjem), pa seveda manjka USB vhod....

Če ima kdo kakšno idejo se mu vnaprej zahvaljujem.

LP, A!

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik Pungi pravi:
Tega imam jaz in sem zelo zadovoljen, sploh ko naložiš najnovejši firmware.

Kje pa si dobil najnovejši firmware? Sem ga nabavil za starce in bi bilo fajn, če bi bili divx podnapisi malo večji...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Najbolj trenutno hvalijo Philips. Foter pa ima Yamaha S550 in je super - firmwarov veliko (šumniki delajo bp), prebere VSE, tudi CD-RW in DVD-RW. Nima sicer USB, jaz pač posnamem na RW in mu dam naj gleda. Cene za Yamahe so sicer pošteno zasoljene, ampak se da kakega rabljenega dobit (na Bolhi je en za 55€).

Pungi

Pripravnik
2. avg 2007
208
0
16
Ne se hecat s to yamaho, ker nima HDMI izhoda, niti ni zmožna upscalat na 1080p.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Obstajajo novejši modeli
rolleyes-1.gif
Sicer pa ima tale komponentni izhod, ki je za divx/dvd čisto dovolj, upscalanje pa ti tudi ne bo naredilo HD posnetka iz DVD resolucije, ne vem zakaj bi imel sploh to - vsaj na poceni komponentah. Za dober upscale pa bo treba bolj globoko v žep sečt za kaki Denon recimo.

22. jul 2007
13.407
1.659
113
124
Citat:
Uporabnik andyman pravi:
ki ima USB vhod, Optični audio izhod in pa "kulturne" podnapise, za malo denarja mi priporočate??

Preiskusil sem:
Hyundai DVX669B - podnapisi katastrofa (minimalni), DVD-je pa bere itak samo originale - vrnil isti dan

XORO HSD 8430 - podnapisi še kar OK, branje DVD-jev katastrofa (original OK, pečene zelo selektivno, večinoma kar napiše BAD DISK, DUALE bere pogojno le do tam, ko "gre" na drugi layer - potem pa tema), rabi pa za vsak DVD zelo dolgo, da ga sploh naloži...

Moja stara Yamada 6700 bere vse omenjeno BP, je pa težava v tem, da bo verjetno počasi omagala (premikajoča se črta čez televizijo med delovanjem), pa seveda manjka USB vhod....

Če ima kdo kakšno idejo se mu vnaprej zahvaljujem.

LP, A!
za malo denarja ti tole priporočamLPWWY

sasosa

Pripravnik
1. sep 2007
224
0
16
Rudolfovo
Mene pa zanima ali ti predvajalniki berejo z zunanjega diska, film shraniš na zunanji disk (WD passport), priklopiš ga prek usb in gledaš divx.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Če ti kej pomaga, najcenej sm ga opazil na mimovrste za 100eur... (če je še kje cenej povejte
grin1.gif
)

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik Pungi pravi:
Berejo iz zunanjega diska. Edini dvd-jev ne znajo prebrat.

Torej, če imam DVDje shranjene na zunanjem disku, jih ne bo bralo?!
shocked-1.gif

Delujejo samo DivX, MP3 itd...
17758-icon_confused.gif

meni na Philipsu 5990 in zunanjem disku 1TB delajo tudi DVD (VOB file), vendar mora biti disk sformatiran v FAT32 formatu in file ne sme biti večji, kot 4 GB, kar VOB-i ponavadi niso. Ni pa klasičnega DVD menija, ampak moram "zalaufati" eno VOB datoteko in potem film normalno steče.

Philips5990 je potrebno takoj nadgraditi
10.gif
s TEM firmwareom (klikneš na FREE spodaj desno), boš lahko takoj prestavljal podnapise gor dol, jim spreminjal barvo (z originalnim firmwareom se vse to ne da), pa še avtor je zamenjal osnovni logo za meni veliko lepšega in sicer tega:

3730new-2_1.jpg

Poje pa omenjeni Philips vse, kar mnu daš v usta in USB, edino .mkv pogrešam
frown-1.gif
ampak potem bi bilo pa že prelepo. Sam še z nobenim DVD predvajalnikom nisem bil tako zadovoljen (sem se prej tudi jajcal z nekimi Xoro jajci, no, Yakumo je bil pa še kar OK.)

V glavnem Philipsa5990 toplo priporočam, če nimaš 46" LCD-ja in ne misliš gledat HD ali FullHD vsebine.

lp

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa sej če imaš koliko toliko pošten komp ti bo DivX naredilo v času malice.

Hebi ga...
cry12bpy.gif

Jst pa na zunanjem HDD za 700GB DVD filmov...
bonk.gif

frown-1.gif

nesi disk v trgovino, uštekaj v USB režo Philipsa, pa boš videl, čeprav mislim, da če maš NTFS, ti ne bo prepoznalo...

lp