Pozdravljeni!
Boljsa polovica ima zdaj Corso 1.4 (se mi zdi). Na relacijo pije 6, kar je OK, problem je, ker avto nikamor ne gre. Skratka, mela bi nekaj boljšega.
Prej je imela Focusa mislim da 1.8 dizel in zadeva je v 5 letih delovala BP.
Imela bi dizla, ker je dizelica 20 % cenejša v Španiji v primerjavi z benzom. Ne rabim "racionalnih" pripomb dizel vs. benz, ker smo jih že vzeli v šoli, ampak se na žensko trmo to ne prime.
Kater motor/model bi se gledalo kot najbolj zanesljiv. Primer: Renault 2.0 dCi VEM, da je bulletproof.
Gledajo se avti mlajši od letnika 2011, z manj kot 100k prevoženimi.
VW ne predlagat
.
Jaz sem dal predlog Laguna 2.0 DCI in Honda Accord 2.2. Ampak nobeden ni vsecen. Kurtz.
Aja, dnevno naredi cca. 80 km (hitra cesta, omejitev 100), za vikende pa 200+.
Hvala in LP!
PIC
Boljsa polovica ima zdaj Corso 1.4 (se mi zdi). Na relacijo pije 6, kar je OK, problem je, ker avto nikamor ne gre. Skratka, mela bi nekaj boljšega.
Prej je imela Focusa mislim da 1.8 dizel in zadeva je v 5 letih delovala BP.
Imela bi dizla, ker je dizelica 20 % cenejša v Španiji v primerjavi z benzom. Ne rabim "racionalnih" pripomb dizel vs. benz, ker smo jih že vzeli v šoli, ampak se na žensko trmo to ne prime.
Kater motor/model bi se gledalo kot najbolj zanesljiv. Primer: Renault 2.0 dCi VEM, da je bulletproof.
Gledajo se avti mlajši od letnika 2011, z manj kot 100k prevoženimi.
VW ne predlagat
Jaz sem dal predlog Laguna 2.0 DCI in Honda Accord 2.2. Ampak nobeden ni vsecen. Kurtz.
Aja, dnevno naredi cca. 80 km (hitra cesta, omejitev 100), za vikende pa 200+.
Hvala in LP!
PIC
Nazadnje urejeno: