Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ko sem jaz kupoval 750 GB je bil Samsung večinoma ocenjen kot najhitrejši in najbolj zanesljiv, ne pa najbolj tih.
Citat:
Uporabnik alcazar pravi:
Izbor sem nekako skrčil na dva in sicer:
Samsung 640 GB (HD642JJ)
Seagate 500 GB (ST3500320AS)
Kaj bi izbrali vi? Pomembna mi je predvsem zanesljivost, hitrost nekoliko manj, najmanj pa glasnost, ker utišal ga bom že nekako.
Zanimivo. Sem ravno prejšnji teden bral Seagate-ov FAQ in pravi, da postavitev ne igra vloge ( tule )Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
mam 2x 500Gb Seagate
mam 1x640GB Samsung
mam 4x 320GB Seagate
Kaj ti naj rečem ?
Zaenkrat še delajo, sicer je bil z 320GB problem ampak to je tak znano da ne marajo pokončne postavitve. Kakšni so 500 ali pa 640 pri tem pa ne vem.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zanimivo. Sem ravno prejšnji teden bral Seagate-ov FAQ in pravi, da postavitev ne igra vloge ( tule )Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
mam 2x 500Gb Seagate
mam 1x640GB Samsung
mam 4x 320GB Seagate
Kaj ti naj rečem ?
Zaenkrat še delajo, sicer je bil z 320GB problem ampak to je tak znano da ne marajo pokončne postavitve. Kakšni so 500 ali pa 640 pri tem pa ne vem.
PS: Ima še kdo preko 20 ms dostopnega časa na Seagate Barracuda 7200.11 320 GB ? Sem vprašal šuport, ampak kljub obljubi o odgovoru v 24 urah po nekaj dneh še vedno ni odgovora.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik AndrejD pravi:
mam 2x 500Gb Seagate
mam 1x640GB Samsung
mam 4x 320GB Seagate
Kaj ti naj rečem ?
PS: Ima še kdo preko 20 ms dostopnega časa na Seagate Barracuda 7200.11 320 GB ? Sem vprašal šuport, ampak kljub obljubi o odgovoru v 24 urah po nekaj dneh še vedno ni odgovora.
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
jstbi vzel kakšnega WD
Samsungi menda preveč vibrirajo + nezanesljivost.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
PCI kartico SATA ali USB -> SATA pretvornik.
Kako to misliš, da so le to 160 GB?Citat:
Uporabnik trust pravi:
Eno vprašanje
Na moj računalnik lahko priklopim ATA trde diske le te pa so do 160 GB, kar s emi cenovno ne splača kupovat 160 GB, ampak 500gb.