Citat:
Uporabnik Dolfe pravi:
Evo, ena referenca.
Bil sem zaklet uporabnik Brauna, že od svojega 18. leta dalje in dobesedno znucal dva primerka. In tisti prvi, ki so jih delali včasih, so bili zares odlični.
Pred cca 8. leti je bila potrebna zamenjava, ker se je plastika ohišja začela dobesedno drobiti. Kot zaprisežen braunaš, sem seveda kupil po tv reklamah opevano high-tech super-druper tehnološko čudo, z nekimi dvojnimi gibljivi rezili. Pokazalo se je za en navaden jajc. Boh ne daj, da si spustil eno britje, ali da je bila koža pri britju vlažna, od znoja naprimer. Za britje, ki sem od nekdaj poreboval 20 - 30 sekund, se je bilo treba praskati najmanj 2 minute. Po dveh mesecih jeze, sem kupil novega, zopet Brauna, z enostavno glavo in na baterijo. Ampak, z daleč ni bil tako učinkovit, kot pa stari, že davno preživeti model.
Potem sem dobil priložnost preizkusiti Philipsov brivnik in bil zares prijetno presenečen. Dela hitro, učinkovito, ne trga dlak (mozoljavost), koža je lahko tudi vlažna in kar je tudi precej vredno, pogrize tudi dva, tri dni stare kocine. In za britje nikoli ne porabim več kot 1/2 minute.
Eno polnjenje baterije mi drži cca 1 mesec. Baterija se napolni v dobri uri. In stvarca mi brez problemov deluje že osmo leto. In nič še ni čutiti, da bi bateriji padla kapaciteta.
Morda še en nasvet. Če se odločiš za Philipsa, vzemi takšnega s waserdiht sistemom, da ga lahko očistiš tudi pod tekočo vodo.