Kateri bolj zanesljiv pri sinhroniz. z Outlookom

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Pri meni so precej pomembni. Ne stekam, zakaj jih ni; to je potem genau ista bedarija kot na iOS, ko se taski ne sinhronizirajo z reminderji. Da ne gre res za M$ zaroto. Na linkih omenjajo Exchange (jaz rabim direktno Outlook) ali pa placljive appe a la SymTasks, Touchdown... (skratka iOSove fore all over again).
smirk-1.gif

BTW, sem preveril tole s Taski in MPE dela tudi to! V nastavitvah za MPE sem nastavil le Contacts, Calendar in Notes, v Outlook pa sem vpisal task z remainderjem. S3 in PC sem povezal z USB kablom, startal MPE in sprožil sinhronizacijo. V S3 se mi je med programi pojavila aplikacija MPE Tasks (tam lahko urejaš taske), v MPEju na PCju pa pod koledarjem še Task list. Ob izbrani uri sta se mi na obeh napravah sprožila alarma, na S3 zapiska kot da je prišel SMS in v statusni vrstici se pojavi sporočilo "Task falling due". Po kliku nanj se mi task odpre in lahko ga tudi urejam.
Skratka, MPE očitno 100% podpira tudi Taske.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Kaj pa je razlika, ce se za sinhronizacijo uporablja Kies od Samsunga? Menda ta tudi podpira sinhronizacijo (na prvi pogled izgleda kopija iTunes...).

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Kaj pa je razlika, ce se za sinhronizacijo uporablja Kies od Samsunga? Menda ta tudi podpira sinhronizacijo (na prvi pogled izgleda kopija iTunes...).

Pojma nimam! Kies imam na PCju samo zato, ker se z njim naložijo driverji, da mi dela MPE in da občasno naredim kak backup.