Kateri avtomobil priporočate...

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Pozdravljeni,

kupujem avtomobil, nekje do 10k €, če je res vreden več, se lahko še kakšnega stotaka priloži. Najraje pa vidim, da je pod to mejo. Imam pa nekaj pogojev:
  • Avtomobil mora biti čimnovejši
  • Ne sme imeti nad 100k kilometrov
  • Zelo zaželjeno je, da ima še garancijo
  • Mora biti čimbolj udoben!
  • Lahko 3 ali 5 vrat, ni pomembno.
  • Čimveč opreme (klima...)
  • in pa da se razumemo, 60 konjev bo verjetno premalo, 150 pa preveč
    wink-1.gif
    tako da nekje vmes.

Na leto predvidevam da bom naredil okoli 10-15k kilometrov. (2x na teden relacija Bovec-Ljubljana, torej bo tudi kar nekaj avtoceste).
Gledal sem vse, od magana, i30 do Kie in Twingota, a sam nimam izkušenj in me zanima, kaj pa vi priporočate.

Hvala in Lp!

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Tu sploh ni dileme, i30 ali Ceed.
zmaga.gif
Ni dileme: Ceed
Drugo brez veze gledat, ker ne pride do kolen temu ultraavtu. Pa garancijo imaš še vsaj 5 let. Ukradel ti ga pa tudi ne bo noben
cheer.gif
.
Barva itak bela ali svetlo modra metalik.
cool-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ni nobene znansoti, ded ni zahteven, torej mora gledat nekaj novega do 10.000 € in je zadeva rešena.. Skoraj vsaka (nepremium) znamka ima nekaj takega na zalogi.

Zdaj je trenutno vroča ta nova škoda citygo al neki takega. Raje pa kaj takega Fabia Combi Active 1.2 recimo
pol pa še imaš VW, Seat, opelice, francoze, korejce kitajce ..kokerčeš tega klumpa

če pa še hoče dat malo nase pa naj vzame kakšenga volva 1,6d 2 do 3 leta starega, teh so prodali na tone, cene in vzdrževanje pa nizko, notranjost in oprema pa nese marsikaterega opevanega golfa.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
KIA ima vse za vsakogar.
"Največ avta za vaš denar"

Lancia pač nima..
Njen slogan je pa "največji mimosun za vaš denar".

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Pozdravljeni,

kupujem avtomobil, nekje do 10k €, če je res vreden več, se lahko še kakšnega stotaka priloži. Najraje pa vidim, da je pod to mejo. Imam pa nekaj pogojev:
  • Avtomobil mora biti čimnovejši
  • Ne sme imeti nad 100k kilometrov
  • Zelo zaželjeno je, da ima še garancijo
  • Mora biti čimbolj udoben!
  • Lahko 3 ali 5 vrat, ni pomembno.
  • Čimveč opreme (klima...)
  • in pa da se razumemo, 60 konjev bo verjetno premalo, 150 pa preveč
    wink-1.gif
    tako da nekje vmes.

Na leto predvidevam da bom naredil okoli 10-15k kilometrov. (2x na teden relacija Bovec-Ljubljana, torej bo tudi kar nekaj avtoceste).
Gledal sem vse, od magana, i30 do Kie in Twingota, a sam nimam izkušenj in me zanima, kaj pa vi priporočate.

Hvala in Lp!

FORD!

vse ostalo so le približki.

wink-1.gif

aja resno? Fikus 1.6? zakaj? Pejd peljat. Od Bovca do AC boš sigurno opazil razliko napram ostalim....