Kateri app za email na iOS?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Do zdaj sem zelo zadovoljen uporabljal Mailbox, ki pa je danes dal ven obvestilo, da bo deloval samo še 70 dni...

Zdaj če prav razumem, apple Mail aplikacija nima push maila, kaj v praksi to pomeni? Da samo vsake 5 minut čekira, če je kak nov mail? Kaj zdaj uporabljat?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Kako misliš da nima push maila? Z Exchange in gmailom dela čisto lepo. Ne vem pa kateri predal uporabljaš ti?

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Google je ukinil podporo za active sync za free gmail račune pred par leti. Push za gmail sicer dela v gmail appu. Push mail v mail appu dela tudi z exchangeom in vsakim serverjem, ki podpira active sync. Ter seveda icloud mailom.

Tako da ja, trenutno je Outlook najboljši app za email na ios. Se vidi, da so ga kupili. http://www.theverge.com/2015/5/28/8673523/best-iphone-email-app-outlook-gmail-apple-mail-ios

Jaz sicer uporabljam kar applov mail app. Sem se ga navadil. Če rabim push za gmail, ga omogočim v gmail appu, potem pa odprem applov mail in tam preberem pošto. Ponavadi ga pa imam izklopljenega. Če me kdo nujno rabi me lahko doseže preko skype ali Slacka. Za vsak spam pa mi tudi ni treba takoj vedeti. Že tako preživim preveč časa na mailu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Google je ukinil podporo za active sync za free gmail račune pred par leti. Push za gmail sicer dela v gmail appu. Push mail v mail appu dela tudi z exchangeom in vsakim serverjem, ki podpira active sync. Ter seveda icloud mailom.

Tako da ja, trenutno je Outlook najboljši app za email na ios. Se vidi, da so ga kupili. http://www.theverge.com/2015/5/28/8673523/best-iphone-email-app-outlook-gmail-apple-mail-ios

Jaz sicer uporabljam kar applov mail app. Sem se ga navadil. Če rabim push za gmail, ga omogočim v gmail appu, potem pa odprem applov mail in tam preberem pošto. Ponavadi ga pa imam izklopljenega. Če me kdo nujno rabi me lahko doseže preko skype ali Slacka. Za vsak spam pa mi tudi ni treba takoj vedeti. Že tako preživim preveč časa na mailu.

Bom probal outlook.

Namreč imam ta osnovni mail kar dobro spam free. Tako da tisto, kar dobim, ne škodi da vsaj vidim na monitorju kaj je takoj.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Na iphone 6 plus in ipad mini mi dela stock mail klient čist OK. Gmail pošto včasih sinhronizira hipno, včasih je kako minuto ali 2 zamude. Vglavnem nič takega, brez katerega nebi mogel preživeti. Mi je pa stock mail client zlo pregleden, brez kompliciranja.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Potem se pogovarjamo o par minutah zamude?

Ker to mi je dejansko čisto sprejemljivo. Zdaj, če je pa to kdaj pol ure pač ne...

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Ja po mojih izkušnjah nekaj minut. Lumia zacvili takoj, i pad ima nekaj zamude. Če pa ročno preveriš pa osvežiš je pa takoj v prejetih. Stock aplikacija in g mail pošta. Probaj, z drugega računa si en mail pošlji.